Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Keď sa futbal stáva menej dôležitým: Kolaps Evana Ndicku uprostred zápasu

(Zdroj: TASR/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP)

Futbalista Evan Ndicka z AS Rím sa podľa informácií klubu cíti už lepšie. Hráč z Pobrežia Slonoviny odpadol v 70. minúte nedeľňajšieho zápasu 32. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže na ihrisku Udinese Calcio za stavu 1:1.

Rozhodca po konzultácii s oboma trénermi duel predčasne ukončil.
      "Celý tím navštívil Ndicku v nemocnici. Evan sa cíti lepšie a má dobrú náladu. V nemocnici zostane na pozorovanie," uviedol jeho klub na sociálnej sieti X (predtým Twitter). Dvadsaťštyriročný obranca odpadol bez cudzieho zavinenia a z trávniku ho museli odniesť na nosidlách.
      Ndicka bol pri vedomí, keď ho odnášali. Tréner Rimanov Daniele de Rossi nasledoval ihneď po incidente svojho zverenca do tunela, aby sa neskôr vrátil a diskutoval s hráčmi, rozhodcom Lucom Pairettom i koučom Udinese Gabrielem Cioffim. Po diskusii sa v zápase už nepokračovalo.
      K situácii sa vyjadril aj nemecký klub Eintracht Frankfurt, v ktorom Ndicka pôsobil päť sezón. V júli minulého roka prestúpil do AS Rím. "Toto sú momenty, keď sa futbal stáva menej dôležitým. Naše priania k uzdraveniu nepatria nikomu inému ako Evanovi Ndickovi. Zostaň silný, bojovník. Naše myšlienky sú s tebou," uviedlo vedenie tímu z Bundesligy.

Viac o téme: OdpadolFutbalNdicka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu