Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vtipný rozhovor kapitána Leverkusenu v slovenčine: Fanúšikovia išli do kolien!

Lukáš Hradecký Zobraziť galériu (2)
Lukáš Hradecký (Zdroj: SITA)

LEVERKUSEN - Nezabudnuteľné chvíle okorenil úsmevným rozhovorom. Fínsky reprezentačný brankár Lukáš Hradecký (34) sa počas víkendu tešil so svojimi spoluhráčmi so zisku ligového titulu. Kapitán Leverkusenu sa však narodili v Bratislave a svoje jazykové schopnosti predviedol v pozápasovom rozhovore, ktorý pobavil množstvo fanúšikov.

Leverkusen počas nedele ukončil sériu Bayernu Mníchov, ktorý vyhral Bundesligu neuveriteľných 11-krát za sebou. Neoddeliteľnou súčasťou úspechu bol aj kapitán tímu Lukáš Hradecký, ktorý odchytal 28 z 29 zápasov.

Lukáš Hradecký
Zobraziť galériu (2)
Lukáš Hradecký  (Zdroj: SITA)

Rovnako legendárny, ako táto sezóna, však bol aj brankárov pozápasový rozhovor. V ňom naplno ukázal svoje slovenské korene a s divákmi stanice Nova Sport sa podelil o svoju bezprostrednosť. Viaceré jeho vyjadrenia pobavili československých fanúšikov a video sa stalo hitom internetu. 

Na otázku, či platí o triumfe Leverkusenu, že tituly vyhráva obrana, odpovedal s poriadnou dávkou humoru. „No, brankár to určite nevyhral, ku*va. Ja som nemal túto sezónu ani strelu na bránu," povedal Hradecký. „Keď priniesli Patrika Schicka, hneď som povedal, že potrebujme viac Čechov a Slovákov. Prišli a hneď je tam titul. Chodíme do sauny, na pivo, máme výborný vzťah. Je to proste radosť hovoriť pi*oviny, ktorým nikto nerozumie," doplnil slovenský rodák, ktorého spoluhráčmi boli aj českí futbalisti Patrik Schick, Matěj Kovář a Adam Hložek.

Záver rozhovoru prebehol v rovnakom duchu a Hradecký pobavil aj pri otázke smerujúcej na najbližšie dni. „Xabi, to je... zajtra nám dal voľno, no potom musíme ísť do toho sku*veného Londýna. Ja tam ale asi hrať nebudem, tak si môžem dať ešte viac pív," uzavrel fínsky reprezentant.

Viac o téme: Lukáš Hradecký
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu