Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Návrat kasového trháka: Stretnú sa opäť Dannyho hollywoodski krásavci?

George Clooney Zobraziť galériu (2)
George Clooney (Zdroj: Warner Bros/ČSFD)

Uvidíme zase starý dobrý gang spolu?! George Clooney (62), Brad Pitt (60) a Matt Damon (53) by sa mali stretnúť pri nakrúcaní pokračovania kultovej Dannyho jedenástky, dvanástky a trinástky!

„Máme veľmi dobrý scenár, mohlo by to vyjsť,“ láka - hoci zatiaľ opatrne - George Clooney. Najväčším problémom je totiž zladiť pracovné diáre všetkých troch hviezdnych hercov tak, aby mali čas točiť spoločne. Pripeňme si, kto je Danny Ocean (George Clooney): zlodej vysokého rangu - elegantný, nadpriemerne inteligentný a s kombinatorickými schopnosťami. Rád sa hrá, jeho hry však nie sú obyčajné, Danny hľadá vzrušenie vo víťazstve nad zložitými bezpečnostnými systémami. Krátko po prepustení z väzenia dá dohromady „jedenástku“, čo znamená, že osloví desať chlapíkov s rovnakou krvnou skupinou. Medzi nimi Rustyho Ryana (Brad Pitt) a vreckového zlodeja Linusa Caldwella (Matt Damon). V nasledujúcich dvoch dieloch do skupiny vždy niekto pribudne. Záver je vždy veľmi,  veľmi prekvapujúci. Viac neprezradíme.

Návrat kasového trháka: Stretnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČSFD)

Clooneyho sa novinári priamo opýtali, či pôjde o Dannyho parťákov 4. Hviezda sa však zdráhala to takto označiť, uviedla len, že by skôr malo ísť o film typu Vo veľkom štýle. Teda o komédiu, v ktorej sa starci pokúšajú na staré kolená si trochu zablbnúť, prilepšiť si k dôchodku a vykradnúť banku. Dannyho jedenástka, dvanástka a trinástka sa v rozmedzí rokov 2001 až 2007 stala veľkým kasovým trhákom, jednotka zarobila v kinách po celom svete 450,7 milióna, dvojka 362,7 milióna a trojka 311,3 milióna dolárov. Ak to všetko, samozrejme, prepočítame z hodnoty dolárov v daných rokoch na dnešnú, sme blízko k zárobku miliardy 242-tisíc eur!

 

Viac o téme: George ClooneyDannyho jedenástka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu