Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Film Wesa Andersona Asteroid City už 20. januára na SkyShowtime!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SkyShowtime)

V hlavných rolách filmu sa predstaví Jason Schwartzman, Scarlett Johansson a Tom Hanks, spolu s ďalším hviezdnym kritikou oceňovaným hereckým obsadením

Film bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 20. januára. Scenáristom a režisérom filmu spoločnosti Focus Features je sedemnásobný nominant na Oscara Wes Anderson (Isle of Dogs, Moonrise Kingdom). Asteroid City zahŕňa hviezdne, kritikmi oceňované vedľajšie herecké obsadenie, v ktorom sa predstaví Jeffrey Wright (WestworldNo Time To Die), Tilda Swinton (SuspiriaMichael Clayton), Adrien Brody (The PianistThe Darjeeling Limited), Bryan Cranston (Breaking Bad, Trumbo) a Edward Norton (Glass OnionBirdman). Príbeh sa odohráva vo fiktívnom meste v púšti na americkom juhozápade okolo roku 1955. Mladí hvezdári a vesmírni kadeti z celej krajiny sa zhromažďujú na každoročnej oslave Dňa asteroidov, ale vedeckú súťaž prekazia udalosti, ktoré zmenia svet. Oslava, ktorá sa začína ako pocta úspechom mladých hvezdárov, sa dočká nečakanej návštevy: mimozemšťana. Asteroid City je uzavreté a armáda vymyslí falošnú kryciu historku. Predčasne vyspelí géniovia pripomínajúci mladíkov zo Spielbergových klasík však majú plán, ako dostať správu do vonkajšieho sveta.

Napriek tomu je príbeh Andersonovým nenapodobiteľným spôsobom oveľa významnejší. Späť sú postavy z Asteroid City na javisku, pripravujú hru s názvom „Asteroid City“. Práve tu sa vydáme do zákulisia a do života umelcov okolo roku 1955. Divadelní herci sa zdokonaľujú vo svojom remesle a čoskoro sa stanú hviezdami. Snímka je rovnako vtipná ako všetky Andersonove diela, ale oveľa komickejšia. Zahŕňa vnútorné a osobné skúmanie zložitých rodinných vzťahov a nových románikov, rodičov a detí, tajomstiev, objavov a prekabátenia dospelých; širokého západu a sivého východu, to všetko v dokonalej emocionálnej rovnováhe, ktorú nikto nedokáže dosiahnuť lepšie než Wes Anderson.

Film Wesa Andersona Asteroid
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Vo hviezdnom hereckom obsadení sa vo vedľajších úlohách predstaví aj Liev Schreiber (Ray Donovan, X-Men Origins: Wolverine), Hope Davis (Your Honor, Succession), Stephen Park (The French Dispatch, Fargo), Rupert Friend (The Young VictoriaPride & Prejudice), Maya Hawke (Stranger Things, Do Revenge), Steve Carell (The Office, The Morning Show), Matt Dillon (There’s Something About MaryThe House That Jack Built), Hong Chau (The WhaleThe Menu), Willem Dafoe (franšíza Spider-Man, The Florida Project), Margot Robbie (Barbie, Suicide SquadI, Tonya), Tony Revolor (The Grand Budapest Hotel, franšíza od Marvel Cinematic Universe Spider-Man ), Jake Ryan (Moonrise KingdomEighth Grade) a Jeff Goldblum (franšíza Jurassic Park, Independence Day).

 

 

Viac o téme: Scarlett JohanssonTom HanksWes AndersonSkyShowtime
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu