Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kto ešte nebol v Show Jana Krause? Nová Miss World, krásna Vica a učiteľ autoškoly

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PrimaPLUS)

V najbližšej epizóde Show Jana Krause sa predstaví Miss World Krystyna Pyszková, herečka Vica Kerekes a učitel autoškoly Pavel Greiner. Diváci slovenskej Prima PLUS uvidia túto epizódu už v stredu 3. apríla o 20.15 h.

Aktuálne najkrajšia žena sveta, inak študentka práv na Univerzite Karlovej a business administration v Innsbrucku Krystyna Pyszková prijala pozvanie do známej talkšou ako prvý hosť. „Len krása nestačí!“ hovorí hneď na úvod čerstvá Miss World a dodáva, že súťaž trvá mesiac a zďaleka to nie je len to finále. „Boli sme najprv v Dillí, potom sme sa presúvali do Bombaja a bolo nás tam po celú dobu celkom 120.“ Prezradí tiež to, že zabaliť sa na mesačný pobyt nie je vôbec sranda a že jej kufre mali viac ako sto kíl. „Celý jeden kufor zabral napríklad len kroj z Podlužia,“ opisuje. „Ale je toho oveľa viac, pretože dievča musí mať pripravených na každý deň niekoľko outfitov na niekoľko rôznych eventov, aby to nebolo stále rovnaké. Mali sme tam napríklad charitatívne gala, športové a talentové challenge alebo sme sa v jeden deň zúčastnili na zasadnutí summitu skupiny G20.“ To všetko vraj preto, že víťazka by mala byť všestranná. „Mala by byť dobrý rečník a vedieť konverzovať o rôznych svetových témach, takže je to taká príprava na finále a príležitosť, kde majú porotcovia možnosť to dievča spoznať,“ približuje Krystyna zákulisia súťaže. „Prvú otázku, ktorú som tam mala, tak to bol vlastne rozstrel, aby sa vybrala najlepšia kandidátka za Európu. Takže to bolo medzi mnou a reprezentantkou z Anglicka, pre ktorú bola angličtina rodný jazyk. Žiadna sranda,“ spomína s úsmevom víťazka.

Pre svoj úspech musela teraz prerušiť štúdium, pretože má na celý ďalší rok zmluvne zaistený program. „Každý deň je veľmi nabitý. Je to budíček o tretej, ide sa neskoro spať, cestuje sa po svete… takže teraz sa rok naozaj nezastavím,“ hodnotí rodáčka z Třinca, ako sa aktuálne vyrovnáva s tým, že v kombinácii so školou by sa to nedalo stíhať. Povinnosti, ktoré sú s titulom spojené, sa potom musia plniť až do ďalšej korunovácie, ktorá môže, ale nemusí byť zhruba za rok. „Niekedy sa to predlžuje. Tam človek nikdy nevie. Taťána (Kuchařová) to tiež mala predĺžené. Vyhrala pred 18 rokmi a ja som sa na ňu pozerala ako sedemročná,“ vysvetľuje Krystyna a divákom prezradí, že teraz ju čaká cesta do New Yorku, nato do Kataru a potom sa začína africká tour. „Za ten prvý mesiac navštívim desať krajín. Takže je toho dosť,“ uzatvára s tým, že sa teší na všetky zážitky, ktoré má pred sebou.

Vica Kerekes
Zobraziť galériu (3)
Vica Kerekes  (Zdroj: SITA)

Vedľa jednej krásnej ženy zasadne ďalšia krásna žena, pôvabná slovenská herečka s maďarskými koreňmi Vica Kerekes, ktorá príde v sprievode trochu vyplašenej psej slečny Jenny. Obe sú „hereckými kolegyňami“ z filmu Gump – sme dvojka, pokračovania úspešnej celovečernej snímky o psovi Gumpovi, ktoré teraz prichádza do kín. „Sme tam obe nové,“ hovorí herečka s tým, že je to krásny príbeh, ktorý sa začne presne tam, kde sa ten prvý skončil. Nielen nakrúcanie tohto filmu, ale aj celý rad ďalších pracovných povinností privádza Vicu znova a znova do Prahy, takže vlastne neustále žije medzi českou, slovenskou a maďarskou metropolou. „Mám taký kočovný život,“ zdôverí sa. „Niekedy som z toho unavená, ale tá zmena je v živote dôležitá. A je to nepravidelné. Ako príjmy. Niekedy vás chcú, inokedy zas nie.“ Veľkú zmenu vníma v tom, ako sa Európa otvorila hercom, ktorí sú schopní hrať v rôznych jazykoch, podobne ako ona. „Keď človek ovláda jazyky, tak môže kedykoľvek ísť sem alebo tam.“ O tom, kde sa raz usadí, vraj rozhodne to, kde nájde svojho muža. „Je to ťažké, hľadám celý svoj život,“ hovorí, „a nemám žiadneho vysnívaného.“ Inak sa vraj má celkovo dobre a novinkou je to, že vedie kurzy filmového herectva.

Jan Kraus a Táňa Pauhofová vo filme Wilsonov
Zobraziť galériu (3)
Jan Kraus a Táňa Pauhofová vo filme Wilsonov  (Zdroj: wilsonov.sk)

Posledným hosťom bude majiteľ a učiteľ autoškoly Pavel Greiner, ktorý má zároveň online program, kam pozýva rôzne celebrity a skúša ich, ako vedia šoférovať. Dielov je natočených zhruba 30 a je to vraj naozaj zaujímavý pohľad. „Skúšam, čo ten daný umelec vie, či by urobil skúšku ako pred tými X rokmi, keď začínal v autoškole,“ opisuje a vysvetľuje, že mu išlo o to zacieliť na bezpečnosť cestnej premávky, pričom slávni ľudia k programu priťahujú pozornosť. „Prial som si, aby tu bol nejaký program, ktorý ukáže, či vieme jazdiť alebo nevieme. Ale bohužiaľ, keď ich robím stále ja, tak mojím ksichtom sa to veľmi nepredáva. Tak mi napadlo osloviť známe osobnosti.“ Neduhov na českých cestách je dosť, Jana Krausa napríklad štve to, že ľudia prestali dávať blinkre. „Nie, to nie je tým, že prestali dávať blinkre, oni si kupujú zlé autá. Oni si kúpia auto za tri milióny, a to nemá blinker. Ani handsfree. Je to zvláštne, moje to má,“ hovorí ironicky a úplne súhlasí so svojím hostiteľom, že je to nebezpečné. „Hlavne, keď napríklad idú po hlavnej doľava alebo doprava, tak neblikajú, pretože si hovoria, že idú po hlavnej… preto tie videá. Aby sa to naučili,“ dodáva a potvrdzuje rozšírenú domnienku, že ženy jazdia bezpečnejšie a lepšie ako muži, ale bohužiaľ si často mýlia pravú a ľavú stranu. Akým vodičom je Jan Kraus? Čoho sa najviac bojí? A prijme pozvanie do programu Celebrity v autoškole? Premiérová Show Jana Krause, v ktorej sa dozvieme aj odpovede na tieto otázky, čaká na divákov Prima PLUS v stredu 3. apríla o 20.15 h.

 

 

Viac o téme: Miss WorldShow Jana Krause
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu