Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenské kiná lákajú na MIMORIADNU AKCIU: Filmové novinky za 3,90€... Iba v TENTO DEŇ!

Krásna Margot Robbie ako Barbie Zobraziť galériu (2)
Krásna Margot Robbie ako Barbie (Zdroj: Continental Film)

​​​​​​​BRATISLAVA - Cinema Day sa stáva tradíciou už aj na Slovensku. Kiná v tento deň ponúkajú svoj program za mimoriadne zľavnené vstupné. U nás ho čaká druhý ročník a po minuloročnom decembri padol tohtoročný dátum na nedeľu 17. septembra 2023.

Na konci tohto týždňa si vďaka Cinema Day budete môcť vychutnať filmy za 3,90 €. To je suma, ktorá platí pre všetky zapojené kiná, jednosálové aj viacsálové na celom Slovensku. Cinema Day bude ozajstnou oslavou kinematografie. Tešiť sa môžete aj na filmy, ktoré na slovenské plátna prináša distribučná spoločnosť Continental Film.

Ak ste ešte nevideli komédiu Barbie, ktorá sa pýši titulom najnavštevovanejšieho filmu tohto roka, určite si ju v nedeľu nedajte ujsť! Zoznámi vás s unikátnou hrdinkou a jej podobne výnimočným priateľom, teda s dvojicou, ktorej život v príbehu prejde radikálnou a nesmierne zábavnou zmenou.

Fanúšikov a fanúšičky komiksových veľkofilmov poteší Blue Beetle. Tento nový superhrdina je známy publiku komiksov vydavateľstva DC Comics, ale na filmovom plátne sa predstavuje po prvý raz. Superschopnosti mu dodáva symbiotické mimozemské brnenie, vďaka ktorému sa však dostane aj do veľkých problémov.

Výnimočným filmom je Čarovná flauta. Fantasy snímka vás zavedie do sveta známej Mozartovej opery. Vyberiete sa tam spoločne so študentom Timom, ktorý sa cez deň snaží presadiť na prestížnej hudobnej akadémii, no po nociach sa vkráda do fantastickej krajiny plnej neuveriteľných dobrodružstiev.

Ak vám chýba leto a morské radovánky, určite stojí za pozornosť snímka Meg 2: Návrat do hlbín. Nevezme vás síce na dovolenku snov, ale v mori sa vykúpete poriadne – spoločne s húfom prehistorických megalodonov, ktorí budú prahnúť po vašej krvi! Spoločnosť vám pritom bude robiť Jason Statham, s ktorým sa možno nebudete musieť báť o svoj život. 

Nuž a ak vám hororových zimomriavok nebude stačiť, zaručene vás rada vystraší Mníška 2, pokračovanie mimoriadne úspešného filmu z prepojeného sveta V zajatí démonov. Odvážna rádová sestra Irene sa bude musieť znova postaviť zoči-voči démonovi Valakovi, ktorý na seba berie podobu desivej mníšky. A ich nerovný súboj môže mať fatálne následky.

Z ponuky kina si vďaka podujatiu Cinema Day zaručene vyberie každý filmový fanúšik či fanúšička. Stačí si pozrieť, či sa kino zapojilo a aké snímky vybralo. 

Viac o téme: Cinema Day
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu