Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Erotický hit Netflixu bude trilógia: Dámy a Massimo, držte sa... FOTO Nový sexsymbol na scéne!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Next Film, Instagram/Susinnasimone)

Poľský erotický film 365 dní zažil na Netflixe divácky boom. Preto sa niet čo čudovať, že film, ktorý bol natočený podľa rovnomennej knihy autorky Blanky Lipinskej, sa dočká pokračovania. A dnes už je isté, že to bude trilógia. V druhej časti , ktorej natáčanie práve prebieha, sa objaví aj nová postava Nacho, ktorá bude konkurovať Massimovi v snahe získať Lauru pre seba. Dámy, dokázal by vás Nacho zaujať viac ako Massimo?

Dnes je už jasné, že sa filmový hit 365 dní dočká dvoch pokračovaní. Obe opäť prinesie streamovacia služba Netflix. V hlavných úlohách sa znovu predstavia Michele Morrone ako sicílsky mafián Don Massimo Torricelli, Anna-Maria Sieklucka ako Poľka Laura Biel. Objaví sa tam tiež aj jej kamarátka Olga, ktorú stvárňovala Magdalena Lamparska.

Anna-Maria Sieklucka a Michelle Morone v prvej časti 365 dní (Zdroj: Next Film)
Zobraziť galériu (6)
Anna-Maria Sieklucka a Michelle Morone v prvej časti 365 dní (Zdroj: Next Film)  (Zdroj: Next Film)

Ženy po ňom šalejú: FOTO Súkromie sexsymbolu z nového erotického hitu odhalené, bojoval s depresiou

K pôvodnému obsadeniu sa ale pridáva 27-ročný taliansky model a herec Simone Susinna ako nová postava gangstra Nacha. A práve on bude pre Massima najväčší rival, kedže sa bude snažiť získať Lauru pre seba. 

Simone Susinna a autorka kníh Blanka Lipińska počas natáčania druhej časti (Zdroj: Instagram/Simone Susinna)
Zobraziť galériu (6)
Simone Susinna a autorka kníh Blanka Lipińska počas natáčania druhej časti (Zdroj: Instagram/Simone Susinna)  (Zdroj: Instagram/Simone Susinna)

Dej prvého filmu, v ktorom bola mladá Poľka Laura unesená sicílskym mafiánom, ktorý jej dal 365 dní na to, aby sa doňho zamilovala, vyprovokoval značnú reakciu. Kritici tvrdili, že táto zápletka romantizovala sexuálne napadnutie a Štokholmský syndróm. Kvôli jeho stiahnutiu z Netflixu sa spisovala aj petícia.

Napriek tomu však u divákov zožal úspech, o čom svedčí aj fakt, že bol v zozname desiatich najsledovanejších filmov Netflixu vo viac ako 90 krajinách... A podľa toho sa streamovacia služba aj riadi v ďalších krokoch. 

(Zdroj: Photo © Next Film)
Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Photo © Next Film)  (Zdroj: Next Film)

O čom má byť pokračovanie filmového hitu?

Vďaka tomu, že aj ďalšia časť trilógie bude vychádzať z knižnej predlohy, máme určitú predstavu, čo nás v nej čaká. Hlavná hrdinka Laura Biel si v nej užíva sicílsky život, ktorý jej začína pripomínať rozprávku - veľkolepá svadba, manžel, ktorý pre ňu urobí všetko a dá jej všetko. Tiež tehotenstvo, darčeky a jednoducho nepredstaviteľný luxus v podobe sluhov, drahých áut a prímorskej rezidencie. 

Ich nový začiatok však komplikujú Massimove rodinné väzby a záhadný muž Nacho, ktorý vstúpi do Laurinho života, aby si za každú cenu získal jej srdce a dôveru. "Vydať sa za najnebezpečnejšieho muža na Sicílii má svoje následky a Laura sa o tom bolestne presvedčí," znie v popise druhej časti knihy. 

Michele Morrone, Susinna Simone a Blanka Lipinska počas natáčania (Zdroj: Instagram/blanka_lipinska)
Zobraziť galériu (6)
Michele Morrone, Susinna Simone a Blanka Lipinska počas natáčania (Zdroj: Instagram/blanka_lipinska)  (Zdroj: Instagram/blanka_lipinska)

Dámy, čo poviete. Bude pre Massima Nacho veľká konkurencia?

.

.

.

Viac o téme: 365 dníMichele MorroneSusinna Simone
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu