Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Od premiéry Xeny uplynulo 28 rokov: Jej kamarátka Gabrielle (51) sa vôbec nezmenila... Aha, ako dnes vyzerá!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: MCA Television)

LOS ANGELES - Seriál Xena sa pred viac ako dvomi desaťročiami tešil obrovskej popularite. Hlavnú postavu v ňom stvárnila tmavovláska Lucy Lawless (54) a jej vernú kamarátku Gabrielle si zahrala Renée O'Connor. Tá o necelý mesiac oslávi 52. narodeniny, ale... Pri pohľade na ňu by to tipol len málokto. Pozrite, veď ona sa vôbec nezmenila!

Česi a Slováci spoznali Renée O'Connor pred 28 rokmi vďaka seriálu Xena. Stvárnila tam Gabrielle, vernú kamarátku princeznej bojovníčky. No hoci jej vtedy svet ležal pri nohách, herectvu sa už nevenuje. Aspoň nie aktívne. V roku 2019 totiž založila divadelnú spoločnosť a venuje sa réžii. 

Ako informujú jej internetové stránky, firma House of Bards uvádza veľkolepé inscenácie Williama Shakespeara a ďalšie klasiky upravené pre javiská. Okrem nej má naďalej aktívnu aj filmovú produkčnú spoločnosť ROC Production, ktorú založila len rok po ukončení Xeny. 

Od premiéry Xeny uplynulo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: MCA Television)

Naopak jej kolegyňa Lucy Lawless hrá dodnes. Aktuálne stvárňuje hlavnú postavu v seriáli My Life Is Murder, kde si epizódnu postavu zahrala aj Renée. A tak ako boli veľké kamarátky pred kamerami, tak nimi zostali aj v reálnom živote. 

Jediné, čo sa po rokoch zmenilo, je azda len farba vlasov kedysi plavovlasej Renée. Dnes je producentka verná ryšavým odtieňom. A hoci jej tvár zdobí pár vrások, vyzerá stále výborne, ako v časoch svojej najväčšej slávy. Veď pozrite sami!

Viac o téme: XenaRenée O’Connor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu