Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nemožný Stuart z Teórie veľkého tresku sa OŽENIL: Zverejnil FOTO zo svadby!

(Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Herec Kevin Sussman (52) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostal vďaka seriálu Teória veľkého tresku, kde stvárnil nemožného Stuarta, majiteľa obchodu s komiksami. V seriáli mal obrovský problém vôbec zbaliť nejakú ženu... No v realite takéto starosti nemá. Práve naopak, cez víkend sa oženil s veľkou kočkou!

Herec Kevin Sussman prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Cez víkend sa totiž oženil s priateľkou Addie Hall. Oznámil to len tak mimochodom. „Spomenul som, že som sa minulý víkend oženil?“ napísal k záberu z ich veľkého dňa, kde vedľa neho stojí manželka a spolu s nimi jeho otec.  

Nevesta mala na sebe krásne snehobiele šaty s korzetovým vrchom a vzorovanou padavou sukňou. A vo vlasoch pripnutý krajkovaný závoj. Ženích stavil na klasický tmavomodrý oblek a čierneho motýlika a na chlopni mal pripnuté rovnaké krémové kvety, ako boli vo svadobnej kytici.

Dvojica svoje zásnuby oznámila minulý rok v marci, kedy zverejnili fotky z reštaurácie, na ktorej bolo jasne vidieť veľký ligotavý zásnubný prsteň. „Ľudia... Povedala áno!“ napísal k záberu. Zaľúbencom sa tak svadbu podarilo zorganizovať takmer "do roka a do dňa". 

Viac o téme: Teória veľkého treskuKevin Sussman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu