Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hviezdny pár z Dunaja na párty ŠOKOVAL: TOTO čo je za OUTFIT?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácky projekt Dunaj, k vašim službám si získal slušnú fanúšikovskú základňu a aktuálne sa na obrazovky vrátil so svojou treťou sériou. Príležitosť účinkovať vo výpravnom dobovom seriáli dostali nielen obľúbení slovenskí umelci, ale aj začínajúce herecké tváre. Jednou z nich je aj Jakub Jablonský (28), ktorý v súkromí tvorí pár so svojou kolegyňou - Kristínou Spáčovou.

Ako sme už neraz spomínali, partnerkou seriálového Davida je herečka Kristína Spáčová, ktorá v Dunaji stvárnila klavíristku Martu Gruberovú. Tá hneď v prvej časti skočila z terasy obchodného domu po tom, čo bola znásilnená riaditeľom Holubcom a následne oslepla. V súkromí ale dvojica žiadne podobné drámy neprežíva. 

Hviezdny pár z Dunaja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)
Kristína Spáčová
Zobraziť galériu (3)
Kristína Spáčová  (Zdroj: TV Markíza)

Už viackrát sa spolu ako pár objavili aj na verejnosti a žiarili spokojnosťou, no a naposledy tak urobili počas veľkolepej markizáckej párty, ktorá sa konala v stredu v Bratislave. Pri pohľade na svojicu bolo fanúšikom šoubiznisu zrejmé, že mladí herci dokážu zaujať nielen svojím pracovným umením, ale aj štýlom, no a teraz to opäť potvrdili.

Na akciu totiž prišli v zladených outfitoch, ktoré len ťažko definovať. Ľanové komplety ale zaručili, že zamilovanci boli absolútne neprehliadnuteľní a vo výsledku vyzerali naozaj skvele. Aha, ako im to seklo. Spoznali by ste v nich už na prvý pohľad vaše obľúbené tváre zo seriálu Dunaj, k vašim službám? 

Viac o téme: Jakub JablonskýDunaj k vašim službámKristína Spáčová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu