Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Čo vypadlo zo scenára Priateľov: Chandler vypovedal tvorcom poslušnosť!

Priatelia Zobraziť galériu (2)
Priatelia (Zdroj: internet)

On ju miloval! V seriáli i v skutočnosti. Lenže predstaviteľka Monicy Courteney Coxová (59) nemala v reálnom živote záujem o románik. Ale Matthew Perry († 54) bral všetko okolo toho tak vážne, že odmietol natočiť istú zahanbujúcu scénu..

Milovníci seriálu Priatelia poznajú dej naspamäť. Asi si nevedia predstaviť iný scenár ako ten, v ktorom Chandler a Monica "boli šťastní, kým nepomreli“. Pôvodne to však malo byť celkom inak! Jedna z herečiek vystupujúcich v seriáli prezradila, že v scenári bola zápletka, v ktorej Chandler Moniku podvedie. Matthew Perry však škandalóznu scénu odmietol natočiť.

Herečka Lisa Cashová (54) uviedla pre web TMZ, že seriál Priatelia mal mať úplne iný koniec. Podľa českého denníka Blesk získala Cashová v roku 1999 epizódnu rolu v piatej sérii v dieli s názvom Stalo sa v Las Vegas: 1. časť. Hrala letušku v lietadle, v ktorom Ross a Rachel cestujú do Vegas. Pôvodne však mala hrať Chandlerovu milenku! Chandler a Monica mali pôvodne v scenári veľkú hádku. „Vo Vegas sa mali strašne pohádať preto, že Monica bola na obede s Richardom,“ prezradila Cashová.  Sklamaný Chandler si mal potom objednať jedlo do izby. Doručila mu ho práve Cashová ako sexi zamestnankyňa hotela. Dvojica sa mala dať do reči, Chandler mal povedať pár svojich vtipov, spoločne sa zasmiali, slovo dalo slovo... a nakoniec mali skončiť až pri sexe!

Lisa Cashová
Zobraziť galériu (2)
Lisa Cashová  (Zdroj: Instagram L. C.)

„Chandler mal s mojou postavou podviesť Moniku,“ odhalila Cashová po 24 rokoch. Erotickú scénu skúšali deň predtým, ako ju mali zahrať pred živým publikom. Matthewovi sa však predstava, že by mal Monicu podviesť, vôbec nepáčila. „Naskúšali sme to, ale potom - tesne predtým, než sme to mali natočiť pred publikom, mi povedali, že Perry zašiel za autormi a vyhlásil, že by mu diváci nikdy neodpustili, keby Moniku podviedol,“ povedala Cashová. A hoci by jej vtedy štartujúcej kariére ľúbostná scéna s Chandlerom v Priateľoch zrejme veľmi pomohla, nakoniec je rada, že to Perry urobil. „Asi mal pravdu. Úplne by to zmenilo ráz príbeehu,“ je presvedčená. Zahrala si tak len nenápadnú letušku. Nič však neľutuje. „Bolo skvelé pracovať s Jennifer Anistonovou a Davidom Schwimmerom v tej scéne v lietadle. A bola zábava pracovať s Perrym, aj keď sa to nedostalo do televízie,“ je presvedčená aj dnes.

Viac o téme: Matthew PerryPriateliaCourteney CoxNevera
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu