Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Adama Bárdyho si všimli aj v zahraničí: Hviezdi v ČESKOM seriáli... Boli z neho namäkko!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA/PRAHA - Hviezda Adama Bárdyho (30) žiari čoraz jasnejšie. Fešný umelec sa venoval modelingu, v roku 2014 získal i titul najkrajšieho Slováka. Aj vďaka atraktívnemu vzhľadu si ho svojho času všimli v Záhorskej Bystrici. Televízia Markíza mu dala priestor v úspešnom seriáli Pán profesor. No a teraz...

Adam sa poriadne vyšvihol! V spomínanom Pánovi profesovi sa síce neobjavoval úplne pravidelne a nedostával veľa hereckého priestoru, to sa ale rýchlo zmenilo. Keď si v Makríze všimli jeho nesporné nadanie, dali mu možnosť aj v ďalšom populárnom seriáli - v Druhej šanci si strihol úlohu lámača ženských sŕdc, lekára Šimona Bartoša. 

Príchod druhej série ale divákov zamrzel - doktor Bartoš totiž musel seriál opustiť, keďže sa obetoval pre pacientku a on sám počas pandémie covidu zahynul. Fanúšikovia Bárdyho ale nemuseli dlho smútiť. Adam napokon dostal svoju doposiaľ najväčšiu rolu. V seriáli Mama na prenájom stvárňuje hlavnú postavu gynekológa a pôrodníka Martina Tomana.

Adama Bárdyho si všimli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Adama Bárdyho si všimli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž a zrejme úráve vďaka tomuto seriálu, ktorý "fičí" už počas tretej série, si fešného herca všimli aj v zahraničí. Adam si totiž najnovšie zahral v českej Ordinácii v ružovej záhrade. Tam dostal rolu trénera Rikyho, ktorý sa má postarať o kondičku zdravotných sestričiek. Tým sa tento nápad síce najprv vôbec nepáčil, no keď uvideli, kto ich bude mať pod palcom, zostali z neho totálne paf! 

Viac o téme: Ordinácia v ružovej záhradeAdam BárdyMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu