Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

NOVÝ ŽENÍCH z Ruže pre nevestu: Bude sa na čo pozerať... Je veľmi PEKNÝ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA / SRÍ LANKA -Príprava novej série šou Ruža pre nevestu je už v plnom prúde. Momentálne sa štáb, nádejné nevesty aj ženích nachádzajú na exotickej Srí Lanke, ktorá do celého projektu vdýchne dokonalú luxusnú atmosféru. A toto sú najnovšie informácie o tom, na čo sa môžeme tešiť!

Okrem toho, kde sa nakrúca, sa vie už aj to, že o srdce nového ženícha zabojuje 18 dievčat. Medzi nimi bola minulý rok aj bývalá farmárka Beata Rusnáková, ktorú si televízia tento rok na Srí Lanku pozvala ako influencerku, aby divákom prinášala zaujímavosti zo zákulisia. A nie je jediná. 

Prostredie, kde sa nakrúca nová Ruža, vyráža dych.
Zobraziť galériu (4)
Prostredie, kde sa nakrúca nová Ruža, vyráža dych.  (Zdroj: Instagram)

Pobyt v exotike si užávajú aj influencerky Naty Kerny a Mirka Dobiš. A, samozrejme, ich sledovateľov na sociálnej sieti Instagram zaujíma, čo sa tam deje. Nuž a nikto sa nebude čudovať, že zrejme najviac frekventovanou otázkou je tá, ako nový ženích vyzerá. 

NOVÝ ŽENÍCH z Ruže
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Dievčatá, samozrejme, nemôžu prezradiť, o koho ide, no niečo predsa len naznačili. „Nový ženích je okúzľujúci a určite zamieša medzi dievčatami karty. Ja vám prezradrím, je veľmi pekný" vyjadrila sa Naty, no a nadšenie neskrývala ani Mirka. „Milé ženy, dievčatá, budete sa mať na čo pozerať" odkázala divákom. 

Nuž, teraz nám nezostáva nič iné, ale len trpezlivo čakať, kým televízia rozhodne, že je na čase ukázať jeho identitu. Tak čo, aj vy už sa neviete dočkať?

NOVÝ ŽENÍCH z Ruže
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ruža pre nevestu 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu