Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slovenský herec o NEVERE: Jeho postoj mnohých ŠOKUJE!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už onedlho do markizáckeho vysielania pribudne nový seriál Zrada, ktorý vyzerá mimoriadne zaujímavo. Televízia už vypustila prvé upútavky a diváci sa nevedia dočkať dátumu 5. február, kedy na obrazovkách odštartuje premiérová epizóda. Ústrednou zápletkou tohto nového počinu je nevera. No na túto tému sa vyjadril herec Milo Kráľ, ktorý bude v Zrade účinkovať...

Milo v seriáli stvárňuje postavu účtovníka, ktorý bude mať blízko k obom hlavným hrdinom. Herca si na pľaci odchytil tím televízie Markíza, no a v rozhovore sa ho pýtali na to, čo si myslí hlavnej téme celého seriálu - nevere. Väčšina ľudí sa totiž celý život búcha do pŕs, že ak by im partner zahol, znamenalo by to okamžitý koniec vzťahu. 

Slovenský herec o NEVERE:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Milo sa na to ale díva trochu inak a uvedomuje si, že je to oveľa komplikovanejšie. „Jedna vec je to, čo ti v detstve vtĺkajú do hlavy. Že ako by ten život mal ísť. A druhá vec je to, že čo ťa potom stretne v tom živote. Na toto nie je jednoznačná odpoveď. Nie je to čierno-biele," povedal pred kamerou webu markiza.sk 

„Čiže, vedel by si neveru odpustiť? Áno - za nejaký okolností. Nie - za iných okolností. To je... Vedel by si neveru spraviť? Áno, bez problémov. Alebo nie... To nemáš takéto jednoznačné odpovede na to. A práve v tom je dobrý aj ten seriál, že takéto jednoznačné to teda nie je," myslí si Milo Kráľ. 

Slovenský herec o NEVERE:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

V spomínanom rozhovore okrem témy nevery porozprával aj o nakrúcaní seriálu, no a priznal, že hneď v úvode sa mu podaril aj slušný trapas. Svoju hereckú kolegyňu Kláru Issovú si poplietol s úplne inou ženou. Viac sa dozviete vo videu nižšie. 

Slovenský herec o NEVERE:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Milo KráľZrada
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu