Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Bude BÁBÄTKO? Brzobohatého slová hovoria za všetko... Daniela bude skvelá MATKA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Len pred nedávnom médiami preletela informácia o tom, že Daniela Písařovicová (45) - manželka muzikanta Ondřeja Brzobohatého (40) - prehodila niekoľko poznámok ohľadom adopcie dieťaťa. A z toho, čo povedala, to nevyznievalo tak, že by takéto niečo momentálne plánovali, keďže si uvedomuje aj určité riziká. Nuž ale, je celkom možné, že si to rozmyslela. Alebo že by zvažovali splodenie vlastného bábätka? Slová Ondřeja hovoria za všetko....

Hoci má Daniela 45 rokov, v dnešnej dobe nič nie je úplne nemôžné. A núkajú sa aj iné spôsoby - ako napríklad adopcia. Lenže, vyzerá to tak, že osvojeniu si dieťatka Daniela nie je 100% naklonená. Tmavovláska začiatkom roka moderovala krst knihy Obchodníci s deťmi od Hany Hindrákovej, no a český Blesk.cz uviedol, že počas tohto večera sa Daniela k téme adopcie vyjadrila. 

„Tabu to pre mňa nie je, ale zároveň si myslím, že to chce strašne veľa odvahy, aby človek tento krok urobil,“ začala Ondřejova manželka, ktorá jedným diychom dodala, že dvojica si takýto vážny krok musí veľmi dobre premyslieť. A aj tak to nemusí byť zárukou "úspechu". „Musia to mať veľmi dobre premyslené, pretože poznám príbehy ľudí, ktorí adoptovali dieťa, a neboli to úplne šťastné príbehy,“ dodala počas krstu doteraz bezdetná moderátorka.

Bude BÁBÄTKO? Brzobohatého slová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Prešlo iba pár dní a téma detí je opäť pretriasaná. Ako píše české Extra.cz, Ondřej so spoločnými ratolesťami s Danielou počíta. Teda - bol by rád, ak by k tomu došlo. „Bol by som blázon, ak by som s človekom, ako je Daniela, toto neplánoval," povedal otvorene s tým, že po tom, aby sa stal otcom, túžil v podstate odjakživa. 

„Nad tým, aký by som bol otec, premýšľam prakticky od môjho detstva. Mne sa tá rola otca strašne páči, pretože bola veľmi intenzívna zo strany môjho otca, ktorý na mňa mal obrovský, krásny, kamarátsky vplyv a do dneška na to strašne rád spomínam. Vždy som si prial, aby som to, čo mi otec odovzdal, mohol odovzdať ďalej," prezradil Ondřej, no a z jeho vyjadrenia je zrejmé, že s Danielou majú tému dieťatka stále otvorenú a spoločnému potomkovi by sa rozhodne potešil. 

Viac o téme: DetiDaniela Písařovicová BrzobohatáOndŘej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu