Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Krásna Eva z Dunaja SEXI ako NIKDY: V Markíze ju "prerobili"... TOTO že je vážne ona?!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ak patríte medzi fanúšikov seriálu Dunaj, k vašim službám, určite evidujete meno Petra Dubayová. Krásna umelkyňa stvárňuje postavu predavačky a speváčky Evy, nuž a diváci si ju absolútne zamilovali. A zrejme aj to bude jedným z hlavných dôvodov, prečo túto pôvabnú slečnu oslovili, aby bola súčasťou tohtoročnej série Let's dance...

Televízia Markíza aktuálne zverejnila zábery všetkých celebritných účastníkov tohtoročnej série Let's dance. Ich titulok hlásal, že známe tváre sú "sexi ako ešte nikdy". Nuž a - mali pravdu. Topmodelka Michaela Kocianová vyzerá ako vystrihnutá z filmu o Barbie, šéfkuchár Martin Novák pripomína elegantného Jamesa Bonda, speváčka Tina zasa zapózovala v dlhých blond vlasoch a pôsobí ako z Hollywoodu. 

Za zmienku však stoja aj herci a herečky zo seriálu Dunaj, k vašim službám. Anna Jakab Rakovská, ktorej postava Malvíny v seriáli zomrela, vyzerá na spomínaných fotografiách ako absolútna femme fatale. Najväčším prekvapením je však Petra Dubayová. Diváci ju totiž evidujú ako "rozkošnú" kučeravú brunetku a pôsobí ako nádherná mladá slečna. 

Krásna Eva z Dunaja
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Krásna Eva z Dunaja
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

To, čo s ňou urobili počas fotenia, vyzerá až neuveriteľne. Mnohí fanúšikovia sa v diskusii zhodli, že na prvý pohľad ju ani nespoznali. „Ja pozerám, že kto je tá baba... A to Petra! Vyzerá úplne inak," napísala istá Ľudmila, ktorá narážala na to, že predstaviteľke seriálovej Evy predĺžili vlasy, nahodili ju do sexi šiat a dopriali jej aj výrazný mejkap. 

„Wau, tá "Eva je neskutočne krásna vo všeobecnosti, ale tu je že MEGA . Tiež som ju na prvý pohľad nespoznala," ozvala sa zasa diváčka Martina. A veru, musíte uznať, však vyzerá famózne? 

Krásna Eva z Dunaja
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Petra DubayováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu