Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

DÁVIDA z Dunaja by ste na Lets’s dance NESPOZNALI: Rocker s korálkami a nalakovanými nechtami!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál Dunaj k vašim službám patrí aktuálne medzi najobľúbenejšie televízne projekty televízie Markíza a diváci si nevedia vynachváliť perfektné herecké obsadenie, ktoré z veľkej časti prevzali mladí a neopozeraní herci. Jedným z nich je aj Jakub Jablonský, ktorý stvárňuje postavu Žida Dávida...

Jakub Jablonský je 27-ročný herec, ktorého diváci už mohli vidieť napríklad v seriáloch Červené pásky či Nový život, zahral si aj v niekoľkých televíznych rozprávkach. V Dunaji je síce zahľadený do predavačky a speváčky Evy, v súkromí ale tvorí pár s niekým iným - svojou hereckou kolegyňou. 

DÁVIDA z Dunaja by
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Konkrétne ide o Kristínu Spáčovú, ktorú ste už mohli v seriáli Dunaj vidieť taktiež. Pôvabná brunetka totiž stvárňuje postavu klavíristky Marty, ktorá v seriáli oslepla, keď skočila zo strechy. Zaľúbenci sa spolu v nedeľu objavili na červenom koberci pred vysielaním šou Let's dance, kde si ich televízia pozvala ako hostí. 

Herecký párik sa nehnabil pózovať pred objektívmi prítomných fotografov, no najmä Jakub mnohým vyrazil dych. Na prenos prišiel v outfite, ktorý "zaváňal rockerinou", krk si ozdobil korálkami a dokonca si namaľoval aj nechty, ktoré zladil s outfitom svojej partnerky Kristíny. Pozrite sa na nich, spoznali by ste ich aj takto v civile? 

DÁVIDA z Dunaja by
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu