Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

O tomto snívajú všetky Slovenky! Herečka z Dunaja o vzťahu so SEXSYMBOLOM Koleníkom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Čo si budeme hovoriť, Janko Koleník (43) právom patrí medzi najsexi mužov nášho šoubiznisu. Nejedna Slovenka sa pri pohľade na jeho svalnaté telo a peknú tvár zasníva, že čo by bolo, keby... Herečka Jana Majeská (40) si nič predstavovať nemusí. Pred kamerami totiž stvárňuje jeho manželku.

Avšak sympatickej blondínke sa z Koleníka kolená nepodlamujú. Janka má totiž za manžela charizmatického Mareka Majeského, s ktorým majú dve dcérky. Navyše, k práci pristupuje ako profesionálka. Nakrúcanie milostných scén je pre ňu práca a tak k tomu aj pristupuje. 

V nedeľu si herečka vyšla za zábavou a zavítala na Let´s Dance. Tam odpovedala aj na zvedavé otázky markizáckej redaktorky.

Tá chcela vedieť, ako sa jej nakrúcali milostné scény s Jankom Koleníkom, s ktorým v markizáckom seriáli Dunaj stvárňujú manželský pár. „Čo vám mám povedať, je to strašne nepríjemné,” poznamenala so smiechom pre markiza.sk sympatická blondinka. „Je tam okrem nás asi ďalších 20 ľudí okolo a vôbec to nie je také romantickém ako to vyzerá. Navyše, ja som tam už podvádzaná manželka, lebo on má techtle-mechtle inde,” vysvetlila Janka.

Spoluprácu s charizmatickým kolegom si pochvaľuje. „Tým, že je ten Janík tak strašne milý, zlatý, a profesionálny, tak to bolo dobré, prebehlo to tak ako malo a veľmi som sa nad tým nezamýšľala,” uzavrela tému milostných scén seriálová "Schatzi". 

O tomto snívajú všetky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu