Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

DESIVÉ svedectvo českej herečky: Výčiňanie VRAHA v Prahe videla na vlastné oči!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Česko aj Slovensko je od včerajšku v slzách. Oba naše národy zasiahla obrovská tragédia, ktorá sa odohrala na pôde Filozofickej fakulty Karlovej univerzity v Prahe. Po vyčíňaní šialeného vraha prišlo o život najmenej 14 ľudí, viac ako ďalších 20 je zranených. Svedkom tragédie bola známa česká herečka Jana Bernášková, ktorá v tom čase sedela v kaviarni oproti...

Česká herečka sa vybrala na kávu a zákusok do podniku, ktorý stojí len pár metrov oproti pôdy školy. Keď si sadla za stôl, ešte netušila, že bude svedkom obrovského nešťastia. Tragédiu, ktorá otriasla Českom aj Slovenskom, napokon sledovala na vlastné oči. 

„Sedeli sme, pili kávu a jedli tortu... A desať metrov od nás študenti behali po okenných rímsach, aby si zachránili život. Keď sme to zahliadli, boli sme šokovaní. Sledovali sme ich a nemohli im pomôcť," opísala herečka. Hrôzu prežívali všetci, ktorí v kaviarni sedeli spolu s ňou. V kaviarni boli následne držaní niekoľko hodín. 

Počas toho času všetci prítomní do neba vysielali želanie za ľudí, ktorí boli v budove univerzity. „V tú chvíľu sa väčšia časť reštaurácie začala modliť. Áno. Veriaci, neveriaci... Všetci sa modlili za rýchly koniec a za všetky duše, ktoré, bohužiaľ, zomreli. Myslíme na všetkých pozostalých a prosíme za ochranu duší zomrelých. Všetkým pozostalým vyjadrujem úprimnú sústrasť," napísala Jana v príspevk, ktorého celú verziu si môžete prečítať nižšie. 

Viac o téme: TragédiaPrahaKarlova univerzitaJana Bernášková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu