Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

ZDROGOVANÁ Lena, nepríčetná Edita a Anna čeliaca SMRTI: TOTO všetko nás čaká v novom Dunaji!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už 23. januára na obrazovkách Markízy odštartuje dlho očakávaná nová séria seriálu Dunaj, k vašim službám. A veru, máme sa a čo tešiť. Predstavitelia hlavných hrdinov už medzičasom stihli čo-to naznačiť, no televízia najnovšie vypustila aj úplne novú upútavku. A.... Fúúú, to vyzerá poriadne dramaticky!

Už pred časom začala Markíza postupne zverejňovať rozhovory s hercami, ktorí naznačovali, čo sa v piatej sezóne obľúbeného seriálu udeje. A tak už je jasné, že Klausovcov čaká nový milostný trojuholník, Walter si bude búsiť zuby na Imricha Bočkaya a vie sa aj to, že Holubec sa Lene kruto pomstí pre jej neposlušnosť. Do deja pribudnú aj nové tváre, ktoré určite zamiešajú kartami.

No a teraz je budúcnosť príbehu opäť o čosi jasnejšia. Ako sme už informovali, Markíza na svetlo sveta vypustila novú upútavku, ktorá mapuje tie najdramatickejšie momenty počiatku novej série. V nej sa nachádza niekoľko záberov Leny, ktorá vyzerá ako zdrogovaná a zdá sa že okolitý svet ani nevníma. „Nikdy ma o Dunaj nepripravíš," šepká jej zákerný Holubec. 

ZDROGOVANÁ Lena, nepríčetná Edita
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Náročné chvíle bude prežívať aj Anna. Tá bude v istej situácii doslova čeliť smrti. Zbraň jej do tváre namieri nový príslušník esesákov, ktorého si zahrá Marek Fašiang. Šťastné obdobie ale nečaká ani rodinu Kučerovcov. Edita sa podľa všetkého dozvie, že jej syn Peter si pred odochodom do letectva stihol vziať za manželku predavačku Kláru. Nuž a nadšená z toho rozhodne nebude! 

ZDROGOVANÁ Lena, nepríčetná Edita
Zobraziť galériu (5)

Toto a ešte omnoho viac vás čaká v ďalšej sérii seriálu Dunaj, k vašim službám, ktorý odštartuje už 23. januára na obazovkách televízie Markíza. Viac dramatických momentov si zatiaľ môžete pozrieť v upútavke nižšie! 

Viac o téme: Dunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu