Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Martin Novák mieri do susedného Česka: Nahradí legendárneho Pohlreicha?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už 21. februára odštartuje tretia séria kulinárskej šou Na nože, no a diváci sa nevedia dočkať. Prvá sezóna mimoriadne zaujala, druhá ju predčila, no a zdá sa, že tá najnovšia bude ešte o čosi lepšia. Martin Novák totiž prvýkrát zamieri do susedného Česka!

Nahradí Martin Novák ikonického Zdeňka Pohlreicha? Ale kdeže. Teda, aspoň zatial, keďže podľa jeho doterajšieho pôsobenia a úspechu v šou by na to jednoznačne mal. K našim českým susedom sa chystá kvôli špeciálnej epizóde, a teda nie je vôbec vylúčené, že v ďalšej sérii by sme sa mohli dočkať aj ďalších takýchto "medzinárodných" epizód. 

Martin Novák mieri do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A na aké zaujímavé momenty sa ešte môžeme tešiť? „Koncept je rovnaký. Ale každá tá reštazrácia si žije svoj vlastný život. Je tam iná skladba ľudí. Iné je to na západe, východe aj strede Slovenska. A tam sa to mieša. Iná mentalita, iné povahy, iný temperament, návyky," povedal v markizáckom Teleráne Martin, ktorý prezradil, že ani tentokrát nebudú chýbať "šmaky" ako polotovary či jedlá z mikrovlnky. 

Novinkou je aj to, že namiesto ôsmich častí sa diváci môžu tentokrát tešiť až na 12 epizód. „A to vďaka divákom, pretože chceli mať viac a viac. Takže pre mňa viacej roboty. Aj pre celý štáb. A viacej času mimo domova. Ale super," teší sa charizmatický šéfkuchár, ktorý hovorí, že s výrobným štábom sú už perfektne zohraný tím. 

Nuž a Martin v rozhovore prezradil aj to, že ani tentokrát nebudú chýbať dramatické momenty a ujdú mu nervy. „Budú. Tak predsa... Keď niekam prídeš a TO vidíš... Tá sopka v tebe proste tak graduje a musí to niekde vystreliť. A ja som rád, keď to nie je pri tých ľuďoch, idem sa trošku vydýchať, prídem naspäť a snažím sa to tam nejakým spôsobom uhrať. Ale určite bude zaujímavá vec, že príde k jednému momentu, ktorý ešte nebol a to nech si diváci určite pozrú," dodal na záver Novák. 

Martin Novák mieri do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Na nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu