Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

DRSNÉ SCÉNY zo slovenského seriálu: Krásnu herečku surovo bili... Chúďa!

Katarína Krajčovičová v seriáli Čas nádejí. Zobraziť galériu (4)
Katarína Krajčovičová v seriáli Čas nádejí. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Na nakrúcanie tohto počinu tak skoro nezabudne! Množstvo Slovákov si v nedeľu večer sadá k obrazovkám RTVS, aby si na Jednotke pozreli ďalší diel seriálu Čas nádejí. Výraznú postavu v ňom stvárnila krásna Katarína Krajčovičová. Tá sa musela popasovať nielen s nahotou a filmovou erotikou, ale aj s nakrúcaním drsných scén.

Na novinkách sme vás pred pár dňami informovali, že krásna Katarína Krajčovičová v novom historickom seriáli Čas nádejí stvárnila židovské dievča - Irenu. Tá sa zamilovala do syna krčmára Violovského - Vojtecha, ktorý vyštudoval právo. Okolnosti a situácia vo svete však ich láske nie sú príliš naklonené...

Niet pochýb, že sympatická herečka na nakrúcanie tohto počinu len tak nezabudne. Po rozprávke Tri zlaté dukáty ide o ďalší výraznejší počin. Minule sa predviedla v intímnych scénach, avšak popasovať sa musela aj s ďalšou náročnou úlohou. Ako vidno v ukážke zo 6. epizódy, Irena sa dostala do rúk gardistov, ktorí ju rozhodne nešetrili a pri výsluchu dostala pár poriadnych faciek. A to nielen od nich. 

Kto ďalší a prečo krásnu Irenu vyfacká sa dozviete už dnes večer o 20:30 na Jednotke pri sledovaní v poradí 6. epizódy seriálu Čas nádejí. 

VIDEO: Ukážka zo seriálu Čas nádejí. 

DRSNÉ SCÉNY zo slovenského seriálu: Krásnu herečku surovo bili... Chúďa! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Čas nádejíKatarína Krajčovičová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu