Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Povedala ÁNO: Kráska z Markízy sa vydala... FOTO Nádherná nevesta!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

TRENČÍN - Televízia Markíza dnes oznámila krásnu správu. V Záhorskej Bystrici sa aktuálne tešia zo svojej prvej tohtoročnej nevesty. Pred oltár sa postavila redaktorka Zuzana Vanková... Aha, aká bola krásna nevesta!

Podľa informácií z webu markiza.sk sa Zuzana Vanková "premenovala" na Zuzanu Skálikovú. Áno povedala svojmu partnerovi Kristiánovi, s ktorým tvorí pár už 11 rokov. Ich veľký deň prebiehal v sobotu 24. februára, obrad sa konal na mestskom úrade v Trenčíne. 

Novomanželov prišli podporiť aj niektoré ďalšie známe tváre z Markízy, medzi nimi napríklad aj moderátor Vratko Sirági. Redaktorka prekvapila priznaním, že svadbe v minulosti veľmi naklonená nebola. „Po 11 rokoch sme si povedali áno v kruhu len tých najbližších. Musím sa priznať, že predstava svadby mi vždy spôsobovala stres a nikdy som si samu seba nepredstavovala ako nevestu. Aj preto sa mi muž prispôsobil a sľuby sme si vymenili len na úrade v Trenčíne, keďže obaja odtiaľto pochádzame, aby mohli prísť starí rodičia," vysvetlila novopečená nevesta pre Markízu. 

Povedala ÁNO: Kráska z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Veľmi ma prekvapilo a dojalo, koľko blízkych meralo cestu z Bratislavy kvôli nám doslova len na pár minút. Bolo to veľmi milé,“ dodala Zuzana, ktorá mala na svadbe rovno dvoch milovaných chlapov - na obrade totiž nechýbal ani Zuzanin a Kristiánov najväčší poklad - 3,5 ročný synček Artur. Novomanželom srdečne gratulujeme a prajeme veľa šťastia na ceste spoločným životom. 

Viac FOTO krásnej nevesty a jej manžela nájdete TU

Viac o téme: SvadbaZuzana Vanková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu