Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Slovenský spevák je ŠIALENE NADANÝ: Neuveríte, čo predviedol pred kamerou... TOTO ako dokáže?!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V sobotu 2. marca o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej súťažno-zábavnej relácie Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom. V štúdiu si svoje znalosti o ľudskom tele tentokrát preverí štvorica: Henrieta Mičkovicová s Alexandrom Bártom a Jana Kirschner s Laskim. No a práve posledný menovaný odhalí svoje obrovské nadanie. A nemyslíme to hudobné!

Tomáš Šedivý alias Lasky je líder populárnej skupiny Para. V najnovšej epizóde Záhad tela bude tvoriť tím so svojou kolegyňou z brandže - speváčkou Janou Kirschner. Tá sa prizná, že pod tričkom skrýva netradičnú anomáliu. Na na pravom boku má vraj znamienko krásy, ktoré je v tvare Austrálie a údajne ho zdedili aj jej dcérky.

Slovenský spevák je ŠIALENE
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTVS)

Zahanbiť sa však nenechá ani Lasky. Ten totiž dokáže niečo skutočne šialené. Sympatický muzikant predvedie, že vie plynule rozprávať po spiatky a dokonca má aj ďalší neuveriteľný talent. Matematické príklady dokáže počítať rýchlosťou svetla.

V ukážke si môžete pozrieť, ako rozprával pospiatky, ako si poradil s príkladom od moderátora Mariána Miezgu, no a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných momentov už v sobotu večer o 20.30 h na Jednotke v relácii Záhady tela!

Slovenský spevák je ŠIALENE NADANÝ: Neuveríte, čo predviedol pred kamerou... TOTO ako dokáže?! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Jana KirschnerZáhady tela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu