Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ďalšia EROTICKÁ scéna v Zrade: ÚPLNE NAHÝ Milan Ondrík... Zakrýval si HO len kúskom vankúša!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V pondelok večer diváci opäť zasadli k televíznym obrazovkám, aby si vychutnali novú časť seriálu Zrada. Pred nami sú už len zvyšné dve epizódy, no a v tej ôsmej opäť nebola núdza o dramatické momenty a... Aj poriadne pikantnú scénu!

V markizáckej Zrade sme boli už neraz svedkami erotických scén. A teraz prišla na rad ďalšia! Seriálová Eva (Klára Issová) sa totiž rozhodla, že svojmu bývalému manželovi poriadne zavarí. Jakuba (Milan Ondrík) pozvala k sebe domov a pod zámienkou, že ide o dobro ich syna Tomiho, si dali spoločnú večeru. 

Ďalšia EROTICKÁ scéna v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

Potom jej však v hlave vzkrsol diabolský plán. Rozhodla sa, že svojho ex zvedie. Na kuchynskú linku položila telefón, kde nechala zapnutú kameru. Keď sa na ňu Jakub roztúžene vrhol, mobil si zakrátko všimol a video vymazal, aby ho nemohla poslať jeho žene Katke (Kristína Sisková). Eva potom vyhlásila, že teraz sa už nemá čoho obávať a to, že sa vzájomne nenávidia, je základom pre skvelý sex. 

Dvojica sa sa začala vyzliekať a napokon sa presunuli na gauč, kde sa oddali spoločnej rozkoši. V závere scény sa kamera zamerala na postavy bývalých manželov, pričom boli obaja nahí a každý sedel na inej strane pohovky. Kým z Kláry Issovej toho tentokrát nebolo vidieť až tak veľa ako v jednej z predchádzajúcich epizód, Milana Ondríka zakrýval len malý vankúš, pod ktorý skryl akurát tak svoju pýchu. Aha, ako spomínaná scéna vyzerala! 

Ďalšia EROTICKÁ scéna v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalšia EROTICKÁ scéna v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: ZradaKlára IssováMilan Ondrík
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu