Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Fanúšikovia už videli FINÁLE ZRADY: Šokované komentáre... Vôbec to nečakali!

Zobraziť galériu (17)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už budúci pondelok nás na obrazovkách televízie Markíza čaká finále MEGA úspešného seriálu Zrada. Niktorí fanúšikovia - teda predplatitelia platformy Voyo - už poslednú epizódu videli. My vám, samozrejme, neprezradíme, čo všetko vás v nej čaká... Ale tie komentáre hovoria za všetko. Bude to veľké!

Máme sa na čo tešiť! Seriál Zrada počas každého pondelka nalákal pred televízne obrazovky tisícky nadšených divákov a pravidelne lámal rekordy sledovanosti. Už predposledná, teda deviata epizóda, bola neuveriteľne dramatická a fanúšikovia sa nestačili diviť. Eve (Klára Issová) totiž konečne vyšiel plán, ako rozdeliť svojho ex Jakuba (Milan Ondrík) a zaistiť, aby ho jeho Katka (Kristína Sisková) opustila. 

Fanúšikovia už videli FINÁLE
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: TV Markíza)

To, že od neho odišla manželka aj s ich malým dieťaťom, dostalo Jakuba do kolien. Nielen, že prišiel o rodinu, no na účte mu nezostal ani cent a nemá kam ísť. Bolo teda zrejmé, že to nenechá len tak a Eve sa bude chcieť pomstiť. To, čo sa v poslednej epizóde udeje, vám prezdrádzať nebudeme, avšak môžme napísať aspoň toľko, že tí, čo už finále videli, sa nestačili čudovať. 

Ako seriál skončil, ich totálne šokovalo. „Ja už so videla poslednú časť a poviem vám... Toto som nečakala. Akože všetko, ale toto fakt nie," napísala pani Radmila. „No že to takto skončí, to by sa mi ani nesnívalo. Úplne som mala zimomriavky," vyjadrila sa zasa v jednej z diskusií k Zrade istá Andrea, ktorá sa ponúkla, že nedočkavcom napíše detaily do správy.

Fanúšikovia už videli FINÁLE
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: TV Markíza)

 „Tí, čo ste to nevideli, tak vám poviem, že sa máte na čo tešiť. Toto by ste nečakali. Taký šok. A ja som až do poslednej sekundy neverila, že to naozaj takto dopadne. To MUSÍ mať druhú sériu" odkázala divákom Kristína. No a napokon sa všetci zhodujú ešte v jednej veci - škoda, že spomínanej druhej série sa naozaj nedočkáme, keďže aj pôvodný seriál mal iba jednu-jedinú, ktorá skončila rovnako... 

Fanúšikovia už videli FINÁLE
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: ZradaFinále
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu