Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Diváci Ruže sa pustili do Julie a jej MAMINY: NALOŽILI IM... Úplná drzosť a HANBA NÁRODA!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

SRÍ LANKA - Počas predposlednej epizódy Ruže pre nevestu boli diváci svedkami poriadneho "prepalu". Televízne nevesty sa totiž dočkali návštevy svojich rodinných príslušníkov, no a kým maminy Jennifer a Stanky z celej tejto časti vyšli "so cťou", o tej Juliinej sa to úplne povedať nedá. Na jej hlavu sa po odvysielaní tohto dielu zvalila obrovská lavína kritiky!

Aká matka, taká Katka? Krásnej Julii súťažiace aj diváci neraz vyčítali predmety s nápisom "bride" (nevesta, pozn. red) a mali pocit, že temperamentná Češka ráta s tým, že šou skutočne vyhrá a práve ona sa stane tou vyvolenou. A rovnako to zrejme vnímala aj jej mama Šárka, ktorá už pri príchode do vily vyhlásila, že prišla na jej svadbu. Neskôr spoločne so Stankou a jej mamou dostali za úlohu navariť pre Radka tradičné jedlo. Obe dvojice za kuchynským pultom pripravovali zemiakové placky, no počas ich kuchtenia akosi stála reč. Stanka a jej mamina sa totiž venovali najmä samotnému vareniu, temperamentná pani Šárka zasa chcela spoločensky trkotať a zasypávala ich otázkami. Odpovede však boli stručnejšie ako očakávala a hoci atmosféra nebola nepríjemná, dámy si skrátka úplne nesadli. 

Diváci Ruže sa pustili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Keď sa Julie svojej maminy opýtala, aký má názor na Stanku, nebrala si servítku pred ústa. „Nuda. Ťažká nuda. Ako to mať doma, tak ma asi trafí šľak. Ako sorry. Mne táto hodinka úplkne stačila. Akoc hápem, že pre veľa ľudí sme my úplne švihlé, ale..." povedala, na čo jej dcéra odvetila, že radšej byť "švihlá" ako nudná. „Normálny chlap proste sa s takouto ženskou akoby unudí k smrti," dodala pani Šárka, s ktorou nuda rozhodne nebola, no a do Stanky si rypla ešte niekoľkokrát. Zlatým klincom programu bolo stretnutie s Radkom, na ktorého Šárka vytiahla rodinné tímové tričká. To svoje si však Radko neobliekol s tým, že k Julii síce niečo cíti, no rozhodnutý nie je a v hre sú stále dve ďalšie dievčatá. Medzi rečou sa vyjadril, že toto stretnutie bolo na neho miestami "too much" (až príliš, pozn. red). 

Diváci Ruže sa pustili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Správanie pani Šárky dostalo do varu aj samotných divákov. Pod videom, kde spoločne dámy varili, sa zakrátko objavilo obrovské množstvo komentárov, kde Julii i jej mamine naložili. „Prepáčte, ale tak ako sa správala Julinina mamina, tak to bola drzosť jak ploštica. Takto sa nespráva slušná dáma a rovnako sa tak správa aj Júlia. Stále len niekoho zosmiešňovať, urážať," napísala istá Sofia. „Julie s mamkou, so všetkou úctou, ale trošku mi pripomínajú macochu s Dorou z Perinbaby," myslí si zasa diváčka Lucia. 

„Hrozné chovanie ako Julie, tak aj jej mamky. Hanba nášho českého národa, hanbím sa aj za ne," vyjadrila sa ďalšia diváčka. „Neslušné, ohováračské, zlé, trápne - obidve. Aká matka, taká Katka," znie ďalší z množstva komentárov, kde sa objavili aj poznámky, že diváci by na Radkovom mieste po stretnutí s pani Šárkou utekali ako namydlený blesk. Viac komentárov nájdete v príspevku nižšie. 

Viac o téme: MamaŠárkaJulie HojdyszováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu