Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Maštalír prezlečie kabát: Markizáckemu Dunaju vraj DAL KOŠOM, hviezdiť bude v novom seriáli TV JOJ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Televízie JOJ a Prima v týchto dňoch oznámili nečakanú kooperáciu. Nakrúcajú spoločný česko-slovenský seriál Vytoč môjho agenta, ktorý sľubuje brilantne obsadenú "dramedy". Do tohto projektu sa im podarilo stiahnuť hviezdne herecké mená, nevynímajúc Tomáša Maštalíra. Len nedávno sa pritom začali šíriť informácie, že umelec "dal košom" Markíze a podľa zdrojov zo zákulisia nemá byť súčasťou tretej série seriálu Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje jednu zo zásadných postáv...

Podľa nedávnych informácií malo byť dôvodom Maštalírovho odchodu z Dunaja to, že je mimoriadne pracovne vyťažený. Súčasťou jeho harmonogramu je podľa všetkého aj práca na novom seriáli televízie Joj v kooperácii s českou Primou, projekt nesie názov Vytoč svojho agenta. 

Maštalír prezlečie kabát: Markizáckemu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

A na čo sa teda môžu diváci tešiť? Medzinárodnými cenami ovenčený populárny seriál Call my agent bude mať česko-slovenskú verziu! Adaptáciu úspešnej francúzskej série v týchto dňoch natáčajú dve televízne skupiny pre svoje TV stanice a seriál bude tiež dostupný na ich streamovacích VOD platformách JOJ play a Prima+. Čo nevieme o hercoch, ale oni a ich hereckí agenti zažívajú každý deň?

Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V nej je každý deň plný práce a ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa často prelínajú s pracovnými záležitosťami - to všetko musí agentúrny tím zvládnuť a obstáť každý deň v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, ako aj dojímavé momenty a skutočné ľudské drámy.

Maštalír prezlečie kabát: Markizáckemu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry hrajú Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka alebo Michal Dlouhý.

„Teším sa, že môžeme našim divákom priniesť mimoriadne žiadané spojenie najväčších hereckých hviezd Česka a Slovenska, a to v jednom z najlepších seriálových námetov súčasnosti. Osemdielna dramedy Vytoč môjho agenta nás prostredníctvom skvelých scenárov a brilantného obsadenia zavedie do málo poznaného zákulisia kastingovej agentúry a odhalí mnohé úskalia hereckého remesla, ktoré sú pred divákmi skryté," uviedol generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Maštalír prezlečie kabát: Markizáckemu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Tomáš MaštalírDunaj k vašim službámVytoč svojho agenta
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu