Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šokujúca NOVINKA Jasminy Alagič a Rytmusa: Vlastná REALITY ŠOU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Vzťah Patrika Rytmusa Vrbovského (47) a Jasminy Alagič (34) bol od jeho zrodu pod drobnohľadom verejnosti. Obaja sú veľmi úspešní nielen vo svojej profesii, ale aj na sociálnych sieťach, kde ich sleduje dokopy viac ako 1,3 milióna ľudí. No a teraz svojim fanúšikom budú ešte bližšie, ako kedykoľvek predtým. Dvojica totiž oznámila, že bude mať vlastnú reality šou!

Manželia Vrbovskí majú veľmi úspešné obdobie. Ani jeden z nich sa nemôže sťažovať na nedostatok práce, Rytmus má za sebou vypredaný koncert s Kontrafaktom a chystá ďalšiu veľkolepú šou v pražskej O2 aréne, Jasmina predstavila vlastnú vôňu, stavia chatu a zariaďuje byt v Bratislave... 

Obaja žijú veľmi zaujímavé životy a na sociálnych sieťach z nich odhaľujú len úplné minimum. Aktuálne sa to však zmení. Moderátorka totiž odhalila, že sa svojim fanúšikom priblížia najviac, ako sa dá... začali totiž natáčať vlastnú reality šou. 

Šokujúca NOVINKA Jasminy Alagič
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

„Priatelia, je to tu. Dnešným dňom ja, Paťo, naša rodina, naši najbližší priatelia a aj ty Gabi, strácame možno kus súkromia, ale ideme sa približovať viac, ako kedykoľvek predtým. Stávate sa, ani neviete v akej miere, súčasťou našich životov oddnes. Budete s nami všade,“ šokovala odhalením Jasmina.

Najbližšie mesiace budú mať kamery doslova za pätami a všetko, čo sa v ich životoch bude diať, sa bude natáčať. „Musím si dávať extrémny pozor na pusu. Ale teším sa. Tak ako chceli ľudia spoznať Paťa a Jasminu, tak ako inak, ako takto...“ dodala Alagič, ktorá sa tak spolu s Rytmusom pridá k hviezdnym menám ako Kim Kardashian, Silvester Stalone, či Geissenovci, ktorí tiež majú vlastné reality šou.  

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu