Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

TV TIPY sa tento týždeň nesú v znamení akcie: Tešiť sa môžete na sexi hollywoodskych hercov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: repro foto Youtube/CinemArtCZ)

Na záver týždňa si nenechajte ujsť animovaný trhák, ktorý poteší nie len deti, ale i dospelých.

PONDELOK 20:30 Markíza - Babovřesky 3

Komédia Zdeňka Trošky je úsmevným obrázkom zo života na súčasnom vidieku, ktorá s nadhľadom a komediálnou nadsázkou tak trocha v duchu Slnko, seno sleduje kopiace sa nedorozumenia a súhry náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu dedinčanov. V príbehu nechýba láska, žiarlivosť, závisť, intrigy a taktiež aj vtipné okamihy v ktorých sa niektorí určite nájdu. 

UTOROK 20:30 Dajto - Muži v čiernom

Spoznáte ich na kilometer - čierny oblek, okuliare, dokonalé účesy a... zariadenie, ktoré vás prinúti zabudnúť všetko, čo ste práve videli. Kultoví Muži v čiernom sú späť a s nimi svet plný mimozemšťanov žijúcich v utajení medzi nami! Podarí sa agentovi H a agentke M zachrániť svet pred novou vesmírnou hrozbou?

STREDA 20:00 JOJ PLUS - R.I.P.D.: Útvar rozhodne neživých agentov

Nick Walker bol elitným detektívom, ktorý to schytal behom jednej akcie a v odchode na večnosť mu nezabránila ani nepriestrelná vesta. Namiesto Zubatej na neho ale čaká mimoriadne strohá policajná dôstojníčka, ktorá mu ako bývalému skvelému policajtovi ponúkne prácu v U.R.N.A. Útvare rozhodne neživých agentov. 

ŠTVRTOK 20:00 JOJ PLUS - Do hlbiny

Populárne akčné hviezdy Paul Walker a Jessica Alba sa predstavia v úlohách dvoch mladých príťažlivých potápačov, ktorí snívajú svoj sen o nájdení pokladu. Keď pozvú na extrémnu športovú výpravu pár priateľov, poslednú vec v mori plnom žralokov očakávajú, je vrak pirátskej lode. Ten podľa povesti ukrýva milióny dolárov v zlate. Neďaleko však odhalia ďalší, tentoraz omnoho hrozivejší.

PIATOK 22:30 Markíza - Banková lúpež

Newyorský detektív Keith Miller je typický drsný policajt so životnými skúsenosťami pozbieranými na ulici, ktorému plánovaný kariérny vzostup komplikujú obvinenia z nezákonného jednania, ktoré sa s ním tiahnu od jeho posledného prípadu...

SOBOTA 20:30 Markíza - Podfukári 2

Štyria podfukári sa vracajú, aby divákom predviedli ďalšie zo svojich neuveriteľných kúskov a opäť posunuli hranice magickej ilúzie do vyššieho levelu. Pred rokom sa im podarilo napáliť agentov FBI v štýle Robina Hooda, čím si získali neutíchajúci obdiv verejnosti a teraz opäť prišiel čas na spoločné vystúpenie. Jeho príprava bude nesmierne náročná - ich cieľom bude tentokrát odhaliť nekalé praktiky mága, ktorý ovláda moderné technológie.

NEDEĽA 20:00 JOJ PLUS - Baby šéf

Toto výnimočné bábätko je rodený vodca. Nosí elegantný oblek s kravatou, hovorí hlbokým hlasom a má vždy po ruke zásobu nemiestnych vtipov. Zároveň sa správa ako tajný agent. To všetko ale prekáža jeho staršiemu bratovi Timovi, ktorý z jeho príchodu do rodiny veľmi veľkú radosť nemá. Doteraz bol jedináčikom, ktorý mal všetku rodičovskú lásku, čo mu, samozrejme, vyhovovalo. Navyše sa zdá, že rodičia si nič podivné na novom prírastku nevšimli. A tak sa Tim snaží odhaliť záhadu sám.


 

Viac o téme: BabovřeskyDo hlbinyTV tipyMuži v čiernomBaby šéfPodfukár
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu