Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Najkrajšia slovenská herečka úplne nahá a... Takto vyzerá, keď má orgazmus!

Gabriela Marcinková Zobraziť galériu (4)
Gabriela Marcinková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Gabriela Marcinková je nielen krásnou ženou, ale hlavne talentovanou herečkou. Svoje nadanie predviedla už vo viacerých počinoch. Tým, ktorý si vyžadoval poriadnu dávku odvahy, je nepochybne film s názvom Dôverný nepriateľ. Nahota nebola to jediné, s čím sa krásna východniarka musela popasovať.

 

Práve dnes (10.7) večer o 20:30 na Jednotke si diváci budú môcť pozrieť psychologický thriller s názvom Dôverný nepriateľ. 

Marcinková v ňom stvárňuje sochárku Zuzanu, ktorá sa spoločne so svojim manželom, ktorý sa živí ako programátor, presťahujú do inteligentného domu. Ten stojí na samote uprostred nádherných hôr. A hoci spočiatku sú všetky jeho vymoženosti fascinujúce, postupne sa život v ňom mení na nočnú moru. 

VIDEO: Trailer k filmu Dôverný nepriateľ. 

Spomínaný film mal svoju premiéru v roku 2018, a tak nie je žiadnym tajomstvom, že Gabriela sa v ňom viackrát objavila aj v Evinom rúchu. Pomerne diskutované boli aj scény, v ktorých herečka predvádzala orgazmus. Počas pobytu vo vírivej vani sa jej totiž inteligentný dom postaral o netradičný sexuálny zážitok. 

Najkrajšia slovenská herečka úplne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bohemia MP)

Najkrajšia slovenská herečka úplne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bohemia MP)

Najkrajšia slovenská herečka úplne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bohemia MP)

„Dôverný nepriateľ bol pre mňa malý zázrak. Od prvého prečítania scenára, ktorý je na česko-slovenské pomery veľmi odvážny a originálny, cez stretnutie s režisérom, kameramanom  hercami až po samotnú realizáciu. Tá síce nebola vždy jednoduchá, ale po každom dni nakrúcania som mala pocit, že vzniká niečo výnimočné,” uviedla v jednom z rozhovorov Gabika.

Viac o téme: Gabriela MarcinkováDôverný nepriateľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu