Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Najnebezpečnejšia scéna v Dunaji: POPRAVA... Hrozilo, že sa herečka OBESÍ NAOZAJ!

Scéna s popravou bola najnebezpečnejšia. Zobraziť galériu (3)
Scéna s popravou bola najnebezpečnejšia. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Fanúšikovia markizáckeho seriálu Dunaj si včera pozreli najemotívnejšiu scénu aktuálnej série Dunaj, k vašim službám. Mladú Anežku popravili za otrávenie nacistického pohlavára Dietricha. Táto scéna bola zároveň aj najnebezpečnejšiou. Hrozilo, že sa herečka obesí naozaj!

Aby scény vyzerali čo najautentickejšie, filmári neraz siahnu aj po nebezpečnejšom riešení. Aktuálne pri natáčaní záberov s popravou v seriáli Dunaj, k vašim službám, dokonca herečka riskovala vlastný život. Stačil jeden nešťastný pohyb a mohla sa obesiť naozaj. V momente, keď jej policajti viazali slučku okolo krku, totiž nebola nijako istená. 

Najnebezpečnejšia scéna v Dunaji:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„Takže náhodou keby sa niečo stalo, že sa šmykne, tak sa reálne môže obesiť. Preto pri nej stáli dvaja ľudia, akože policajti, ktorí ju nakoniec akože obesia, stáli pri nej, keby náhodou sa niečo stalo, aby ju vedeli zachytiť,“ prezradil pre markiza.sk producent seriálu Peter Kelíšek. V scéne so samotným obesením mala herečka na sebe už špeciálnu vestu so skobou.

„Ale keď jej už naozaj podkopneme ten stolček a vlastne ona naozaj pôsobí ako obesená, tak má takú špeciálnu vestu, kde je zavesená vzadu na takú skobu, takže reálne to vyzerá, že je obesená, ale je to celé istené. Ale ten záber, ktorý sme teraz robili, tak bol bez istenia,“ dodal Kelíšek. 

Najnebezpečnejšia scéna v Dunaji:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: TV MarkízaDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu