Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Černák po zranení opäť na ľade, Regendovi neuznali gól!

(Zdroj: TASR/AP Photo/Jason Behnken)

Brayden Point bol hrdinom Tampy Bay v zámorskej lige NHL v stretnutí proti lídrovi Metropolitnej divízie, dosiahol bilanciu 3+3. Center prvej formácie Lightning si vďaka tomu vytvoril kariérové maximum v jednom zápase.

 Bol to jeho tretí hetrik v kariére a štvrtý v lige. Nikita Kučerov strelil gól a pridal štyri asistencie. "Bolts" druhým víťazstvom v rade zvýšili svoje šance na play off. V drese domácich sa predstavil aj slovenský obranca Erik Černák, ktorý nedohral predchádzajúci zápas proti Philadelphii Flyers (7:0), keď si po nevinnom strete s Owenom Tippettom držal pravú nohu. Dvadsaťšesťročný bek strávil na ľade 22:17 minúty, mal dva hity a jednu "mínusku".
      Za Ducks nastúpil tretíkrát v sezóne Regenda a v 43. minúte sa tešil z presného zásahu, ktorý však nakoniec neplatil pre ofsajd. Slovenský krídelník odohral 11:52 minúty, dosiahol tri hity, dve strely a jeden mínusový bod. Víťazstvo Wild zariadili Kirill Kaprizov a Zach Bogosian. Brankár Marc-Andre Fleury zaznamenal 16 zákrokov, dosiahol druhé čisté konto v sezóne a 75. v profiligovej kariére

Viac o téme: NHLErik ČernákTampa Bay
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu