Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Televízia oslávila 22. narodeniny: JOJ je všade tam, kde sa nachádza divák

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

V sobotu 2. marca dovŕšila TV JOJ výročie úspešného pôsobenia na slovenskom televíznom trhu. Narodeninovým darčekom bolo pre divákov úplne prvé vysielanie spravodajských relácií z nových moderných štúdií!

JOJ Group aktuálne zažíva mimoriadne dynamické obdobie, narodeniny svojej najstaršej stanice preto slávila s radosťou i hrdosťou. „Som šťastný, že sme naše spoločné 22. narodeniny s divákmi oslávili práve predstavením úplne nových spravodajských štúdií TV JOJ a JOJ 24, na ktorých sme od prvého návrhu po finálnu realizáciu pracovali viac ako rok. JOJka v tomto období prechádza najväčšou obnovou zázemia od začiatku vysielania, no súčasne láme rekordy v množstve televíznej produkcie, pripravovanej pre najbližšie sezóny. Na divákov čakajú jedinečné seriály s česko-slovenskou hereckou špičkou, prvé pôvodné dokumenty pre JOJ Svet, obsahové novinky na JOJ Plus či JOJ 24, originálne formáty pre JOJ play, ako aj ďalší lukratívny športový obsah na čele s play-off hokejovej extraligy, MS v hokeji či novou sezónou Európskej a konferenčnej ligy UEFA,“ hovorí Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group. TV JOJ patrí do rodiny JOJ Group - najsilnejšej mediálnej skupiny na Slovensku a najväčšieho videoproducenta na tomto trhu.

Televízia oslávila 22. narodeniny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Uplynulý rok sa niesol v znamení dobrých čísel – na 14 TV staniciach, vyše 50 webových portáloch v sieti Valetin a vlastnej streamovacej platforme JOJ play divákom a užívateľom ponúkli množstvo originálneho lokálneho i akvizičného obsahu. Čo sa dostupnosti týka, JOJ je všade tam, kde sa nachádza divák – pri veľkej obrazovke klasickej televízie v lineárnom vysielaní alebo v odloženej sledovanosti, v archívoch operátorov alebo vlastných, na online zariadeniach na webe, v aplikácii, na podcastových platformách či na sociálnych sieťach, alebo vo vlastnej streamovacej službe TV JOJ. Ako jediní majú 100 % pokrytie obyvateľstva prostredníctvom antény, zachytávajú diváka vo všetkých typoch signálu a na všetkých dostupných platformách. Fyzicky TV JOJ aktuálne prechádza najväčšou zmenou svojho zázemia od presťahovania sa na bratislavskú Kolibu. Po vybudovaní úplne novej športovej sekcie dokončuje ďalšie priestory pre nadchádzajúce MS v hokeji, ktoré budú jednou z najväčších udalostí roka na JOJke. O to viac, že sa šampionát koná v Českej republike a TV JOJ odvysiela naživo všetky zápasy.

Televízia oslávila 22. narodeniny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ČSFD/ archív Prima)

Komplexnou obnovou prešla celá spravodajská časť televízie, ktorá sa po spustení spravodajského kanála JOJ 24 neustále rozrastá. Spravodajské a publicistické vysielanie sa sťahovalo do nového vysoko moderného multifunkčného štúdia, ako aj do nového štúdia JOJ 24. Najdôležitejší však ostáva obsah. V časoch, ktorým dominujú senzácie, patrí TV JOJ k redakciám s najprísnejšou kontrolou publikovaných správ pred ich zverejnením. Diváci sa môžu spoľahnúť na neustálu snahu o poskytovanie kvalitných a spoľahlivých informácií. TV JOJ má do vysielania aj na tento rok pripravené veľké množstvo seriálov, zábavných relácií, spravodajstva, dokumentov, podcastov a športových podujatí. Začiatkom nového roka TV JOJ odvysielala novinku Na vlnách Jadranu, koprodukčnú krimi sériu nakrútenú vlani v Chorvátsku. V nedeľu 3. 3. odštartovala druhú sériu Ivety, najdiskutovanejší seriál minulého roka, ktorý odvážne otvára tabuizované témy. V najbližších týždňoch sa diváci môžu tešiť na ďalšiu novinku – adaptovaný úspešný seriál Vytoč môjho agenta a tento rok sa dočkajú aj ďalšej nosnej programovej novinky - seriálovej ságy Ranč.

Televízia oslávila 22. narodeniny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Joj)

Tento rok nebude na obrazovke chýbať šou Česko Slovensko má talent, obľúbený seriál Nemocnica, súťažné šou Bez servítky, Riskuj! či Nákupné maniačky, magazíny Nové bývanie, Na chalupe či Nová záhrada. A medzi konštantne najsledovanejšie programy, samozrejme, patria spravodajské relácie vysielané denne v hlavnom vysielacom čase – Noviny TV JOJ, Krimi, Najlepšie počasie a Šport. TV JOJ dlhodobo a konzistentne podporuje nielen televíznu, ale aj filmovú tvorbu slovenskej alebo česko-slovenskej produkcie ako jeden z najväčších lokálnych koproducentov. Vlani sa spolupodieľali na filmoch, ktoré idú do kín v roku 2024 – napríklad filmy Miki, Vojna policajtov, Ako prežiť svojho muža, Gump - sme dvojka, Deti Nagana, Grand prix, Nikdy nehovor nikdy, Lóve 2.

Viac o téme: TV JOJSledovanosť22. výročie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu