Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bude mať úspešný a erotický film 365 Dní aj štvrtú časť? Najnovšie informácie sú tu: Toto ste o Massimovi určite nevedeli!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Next Film)

BRATISLAVA – Film plný sexu a erotiky. Presne také sú všetky časti, ktoré doteraz vyšli podľa knižnej predlohy od autorky Blanky Lipinskej. Dočkajú sa nadšené diváčky ďalšieho pokračovania? Vieme najnovšie informácie!

V roku 2022 sa diváčky tejto erotickej trilógie dočkali hneď dvoch nových filmov. Už je to niečo vyše roka, čo vyšla najnovšia časť The Next 365 Days na Netflixe. Prvá časť filmu pristála na obrazovkách v roku 2020 a získala si srdcia (a nohavičky) mnohých žien a zarobila neskutočné peniaze. Všetky tri časti pochádzajú z knižnej predlohy od Blanky Lipinskej a boli vyrobené v Poľsku. Práve táto poľská spisovateľka zatiaľ nenapísala novú knihu, podľa ktorej by voľne pokračoval aj film. Hlavy však skláňať nemusíte!

Bude mať úspešný a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Next Film)

Ak ste si najskôr prečítali knihy a až neskôr pozreli film, viete, že sa v mnohých smeroch ich detaily rozchádzali. A to v zásadných smeroch! Takže preto existuje nádej, že príbeh Laury a Massima môže mať pokračovanie, aj keby sa autorka rozhodla ďalšiu časť už nenapísať. Predsa len vieme, ako skončila najnovšia časť... Nemôžu nechať diváčky v takom napätí!

Štvrtý film 365 Dní nie je stále oficiálne potvrdený, ale strácať nádej ešte nemusíte. Prinášame vám najnovšie informácie o potenciálnom pokračovaní tejto erotickej bomby.

Bude štvrté pokračovanie 365 dní na Netflixe?

Ako sme uviedli už vyššie, 365 Dní 4. časť ešte oficiálne nie je potvrdená Netflixom, takže neexistuje ani oficiálny dátum vydania. Druhý a tretí film boli natočené hneď po sebe, a tak boli aj vydané v pomerne krátkom čase od premiéry toho predchádzajúceho (apríl 2022 a august 2022). Nič nenasvedčuje tomu, že by sa tajne natáčalo štvrté pokračovanie, takže si kúpte ešte nejednu čokoládu na nervy a trpezlivosť. Tak skoro ďalšie pokračovanie neuvidíme!

Ak si dobre pamätáte, medzi prvou časťou 365 Dní a jej pokračovaním 365 Dní: Ten deň, boli dva roky, takže ak čakáme na ďalšie spracovanie, mali by sme sa pripraviť na približne rovnakú dobu medzi premiérami. Znamená to, že ak by medzi filmami bola podobná časová následnosť, nového filmu by sme sa mohli dočkať v budúcnom roku, ak sa tak vôbec stane.

Kde sme to prestali?

Ak by ste si chceli pripomenúť, ako sa všetko začalo a skončilo, odporúčame vám si filmy ešte raz pozrieť. Pre tie, ktoré si filmy pamätajú a potrebujú si pripomenúť len koniec poslednej časti, tak tu je. Po tom, čo Nacho sľúbi Laure, že na ňu počká, sa na pláži stretne s Massimom. Všetci by sme očakávali, že Massimo opäť odhalí svoju rozzúrenú stránku, ale opak je pravdou. Na stretnutí s Laurou je Massimo pokojný.

Rozpráva o tom, ako sa cíti zničený skutočnosťou, že Laura mala pocit, že sa nemôže s ním rozprávať o strate ich bábätka a v tomto momente nadväzuje na knihu, ktorú mu čítaval jeho otec, keď bol ešte dieťa: „Ak niečo naozaj miluješ, nechaj to tak. Ak sa to vráti, je to tvoje navždy. Ak nie, nikdy to tak nebolo.“

 Laura na to reaguje slovami, že Massimo raz bude úžasný otec. V Massimovi sa prebudí nádej a spýta sa jej, či je späť jeho dievčatko... Odpoveď už diváčky nedostali, pretože práve toto bola posledná veta filmu.

Preto predpokladáme, že keď takto skončila tretia časť, štvrtá bude musieť na ňu nadviazať. Myslíme si, že v úvode štvrtého filmu bude veľká dráma, keďže sa Laura musí rozhodnúť medzi Massimom a Nachom. Nechajme sa prekvapiť, aké bude ďalšie pokračovanie a či skutočne nejaké bude!

Tieto fakty ste o Massimovi určite nevedeli!

Herec, ktorý hrá vo filmoch 365 Dní hlavnú postavu Massima sa volá Michele Morrone. Má 33 rokov a už je raz rozvedený. Za ženu si v roku 2014 vzal stylistku Roubu Saadeh, s ktorou sa rozviedol v roku 2018. Narodili sa im dvaja synovia.

1. Je talentovaný hudobník

Nielenže je skvelý herec, ale aj talentovaný spevák  Vo filme 365 Dní sa v niektorých častiach filmu objavili aj jeho piesne. Naučil sa hrať na gitare sledovaním videí na YouTube v 25 rokoch.

2. Miluje módu

Práve jeho lásku k móde mnohý spájajú s jeho bývalou manželkou, ktorá je libanonská módna návrhárka. Rouba Saadeh je zakladateľkou lifestylovej značky Le Paradis Des Fous.

3. Pracoval ako záhradník

Po spomínanom rozvode v roku 2018 sa Michele Morrone presťahoval do malého mesta, ktoré má iba niečo cez 1000 obyvateľov. Práve tu začal pracovať ako záhradník, aby zvládal platiť účty. Našťastie preňho (a všetky ženy, ktoré videli 365 Dní) ho obsadili do úlohy Massima a stal sa celosvetovo známym hercom.

Jeho prvou hereckou prácou bola reklama na pivo.

4. Má dvoch synov

Michele má dvoch synov s libanonskou módnou návrhárkou. Ich mená sú Marcudo a Brad. Ak ho sledujete na sociálnych sieťach, často ukazuje čas, ktorý trávi so svojimi deťmi. V jednom rozhovore sa priznal, že zlom v jeho živote nastav vtedy, keď sa jeho deti odsťahovali.

5. Narodil sa v Taliansku

Rovnako ako jeho postava Massima vo filme, aj samotný Michele sa narodil v Taliansku. Konkrétne v Bitonte, kde vyrastal ako jediný syn a najmladšie dieťa v rodine. Neskôr sa jeho rodina presťahovala za lepšou prácou do malého mesta neďaleko Milána.

6. Michele rozpráva troma jazykmi

Michele vie anglicky, arabsky a taliansky, ale spievať zvykne v angličtine. Práve táto schopnosť, že ovláda až tri jazyky, ho posúva aj v hereckej kariére a zabezpečila mu obrovský rast. Arabsky bol donútený sa naučiť po tom, čo sa jeho deti s matkou presťahovali do Libanu.

7. Miluje maľovať

Popri spievaní a herectvu sa rád venuje aj maľovaniu, čo ho skutočne baví a napĺňa. Na svojom Instagrame zdieľal rôzne príbehy venované umeleckým dielam. Často tam ukazuje aj proces, akým vznikajú jeho umelecké diela. Rád používa výrazné farby na vytváranie jedinečných obrazov.

Vedeli ste niečo o filmovom Massimovi alebo ste sa dozvedeli niečo nové? Dajte nám vedieť do komentárov a napíšte svoj názor, či sa dočkáme ďalšieho pokračovania.

Viac o téme: FilmSexMichele Morrone365 DníPokračovanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu