Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Komik Náhlovský (†72) už ROK zabáva v nebi: S partnerkou sa ROZIŠIEL krátko pred smrťou... Doopatrovala ho EXMANŽELKA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia)

PRAHA - V piatok uplynul presne rok od náhleho úmrtia obľúbeného českého komika Josefa Aloisa Náhlovského (†72). Hoci bol zabávač roky známym hypochodrom, ktorý si rád určoval diagnózy sám, napokon ochorel naozaj... Lekári ho museli uviesť do umelého spánku, v ktorom bol celé 3 týždne. Do posledných chvíľ sa o neho starala jeho exmanželka Marie.

Josef Alois Náhlovský patril k najznámejším českým komikom. Dvojicu tvoril s hereckým partnerom Josefom Mladým či s moderátorom Karlom Šípom. Pôsobil tiež v hudobnej skupine Fešáci s Petrom Novotným ako rozprávač. 7. apríla 2022 však Česko o tohto velikána prišlo. 

„Svet je zase o niečo smutnejší. Zomrel Pepa Náhlovský. Kamarát, parťák, nech ti je nebo ľahké. Budeš nám veľmi chýbať,“ reagoval na jeho skon Karel Šíp. Rodina potom oznámila, že komik zomrel po krátkej, no ťažkej chorobe, s ktorou statočne bojoval. 

FOTO: Pohreb Josefa Aloisa Náhlovského prebehol 19. apríla 2022 v Luhačoviciach

Komik Náhlovský (†72) už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Týždenník Sedmička potom uviedol, že Náhlovský bol pred smrťou 3 týždne v umelom spánku. Príčinou jeho skonu bolo napokon celkové zlyhanie organizmu. Zaujímavosťou je, že do posledných chvíľ sa o neho starala jeho exmanželka Marie. 

Verejnosť pritom vedela, že celých 16 rokov žil s ilustrátorkou Janou Holou. Český portál eXtra.cz však napokon prišiel s informáciou, že krátko pred jeho smrťou sa dvojica rozišla. 

FOTO: Josef Alois Náhlovský s Janou Holou, s ktorou prežil 16 rokov života

Komik Náhlovský (†72) už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Josef Alois Náhlovský
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu