Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sexi doktor z Mamy na prenájom: Kedysi bol poriadne PRIBRATÝ... Takto by ste ho NESPOZNALI!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Čo si budeme hovoriť, Adam Bárdy patrí k tým najväčším fešákom, akí sa momentálne objavujú na obrazovkách. Seriálový gynekológ MartinToman sa stal novým televíznym sex-symbolom a hoci je v súkromí šťastne ženatý a s manželkou Bibi sú rodičmi synčeka Alana, diváčky sú z neho absolútne namäkko. Lenže, kedysi tento markizácky fešák vyzeral úplne inak!

Adam sa už neraz na obrazovkách objavil bez trička a diváčky sa tak mohli pokochať pohľadom na jeho vypracované telo. Je zrejmé, že mladý herec aktívne športuje a o svoju fyzickú schránku sa stará naozaj zodpovedne. Lenže, kedysi tomu tak nebolo. A svedčí o tom nielen záber z minulosti, ale aj slová jeho kamarátov. 

Sexi doktor z Mamy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Keď bol Adam hosťou šou 2na1, jeho priatelia sa v dokrútkach vyjadrili, že namakaný umelec mal kedysi so svojou váhou tak trošku problém. „Adam bol v mladosti dosť tlstý. Teraz ho všetci poznajú ako poloboha, ale on bol dosť nabratý," prezradil jeden z chalanov a druhý doplnil, že: „Jedol to čo vidí a potom musel sekať dole," bonzovali jeho kamaráti s tým, že Adam má medzi svojimi prezývku "Bambo". 

Tá vraj vznikla práve kvôli jeho maškrtnému jazýčku, keď svojho času neustále desiatoval čerstvé rožky a syr v črievku. No a presne z obdobia, kedy mal Adam nejaké tie kilečká navyše, pochádza aj fotka, ktorú ukázali v šou 2na1. Fúúú, tak takto by ste sexi herca zrejme ani nespoznali!

Sexi doktor z Mamy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Mama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu