Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Diváci šalejú: TOTO je dátum štartu DRUHEJ SÉRIE Skrytej vášne... Príde už ČOSKORO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Photo © RTI Televisión)

BRATISLAVA - No konečne! Už odkedy televízia Markíza vrátila do vysielania prvú sériu telenovely Skrytá vášeň, diváci sa nevedeli dočkať, kedy sa na obrazovkách objaví aj tá druhá. Ústrednými postavami nebudú len sestry Elizondové a bratia Reyesovci, dej obohatia aj ich deti, no a vráti sa aj niekoľko ďalších známych postáv. A kedy teda môžeme čakať na štart pokračovania?

Prvá série telenovely vznikla ešte v roku 2003 a divákom ponúkla úctyhodných 188 epizód. To, že ide o jeden z najpopulárnejších seriálov vôbec, dokazuje aj jeho úspech po dvadsiatich rokoch. Markíza ho prednedávnom opäť vrátila na obrazovky, fanúšikovia si Skrytú vášeň na TV Doma vychutnali o to viac, že televízii sa podaril nevídaný kúsok.

Diváci šalejú: TOTO je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telemundo)

Do poslednej série Let's dance zlanárili predstaviteľa Juana Reyesa - kubánskeho herca Maria Cimarra. Keď zo šou vypadol, mnohé jeho fanúšičky smútili. Teraz však majú opäť dôvod na radosť. Najnovšie je známe, kedy sa na obrazovky opäť vráti. Teda, v aktuálnej forme. A nielen on, ale aj ostatní bratia Reyesovci spoločne ich láskami, krásnymi sestrami Normou, Jimenou a Saritou Elizondovými.

No a aby sme vás dlho nenapínali, konečne vám prezradíme dátum štartu. Portál mediaboom.sk priniesol informáciu, že nových príbehov hlavných hrdinov sa dočkáme už toto leto, konkrétne sa tak má stať 19. júna. - teda presne v čase, kedy na TV Doma skončí prvá séria, na ktorú televízia rovno nadviaže. Vysielať by sa mala od pondelka do piatka v dvoch častiach za sebou. Tak čo, tešíte sa? 

Diváci šalejú: TOTO je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telemundo)

Viac o téme: TV MarkízaSkrytá vášeň 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu