Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Diváci Markízy sa rozvášnili: NENÁVIDÍME ho... A táto je na FACKU!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriálový HIT Zrada sa v pondelok večer dostal do svojej polovice. Pred nami je už len zvyšných 5 častí, no a v nasledujúcej šiestej epizóde sa dej posunie o dva roky dopredu. Koniec aktuálneho dielu divákov totálne rozvášnil - bola totiž mimoriadne dramatická a boli sme svedkami jednej z najlepších scén!

Úvod piatej epizódy patril scéne, kde sa Eva (Klára Issová) konečne rozhodla odhaliť, že o Jakubovej (Milan Ondrík) nevere vie úplne všetko. A neurobila to len tak hocijak. Všetko si perfektne naplánovala. Tajomstvo, ktoré jej manžel skrýval, prasklo rovno pred zrakom jeho milenky Katky (Kristína Sisková) a jej rodičov. Pätica sedela za spoločným stolom a Eva si nebrala servítku pred ústa. 

Rodičom Katky oznámila, že Jakub spáva ich dcérou a že pár tvoria už dva roky. Najavo vyšlo aj to, že mladá blondínka čaká dieťa. Jakub bol absolútne šokovaný a Katka takmer vyletela z kože. Manželku svojho milenca dokonca nazvala "starou vyžitou ludrou". Celá vypätá situácia vyústila do toho, že Eve sa jej manžel obrátil chrbtom a rozhodol sa zostať s mladučkou blondínkou. 

Diváci Markízy sa rozvášnili:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

A niektorí diváci začali pod príspevkami o seriáli Zrada doslova zúriť. „Tá mladá je na facku. Tak ona si začne so ženatým a jeho manželku ešte urazí," či „Ja byť mamou Katky a toto keby sa dozviem pri stole, tak jej jednu sama strelím a hanbím sa, čo som to vychovala," hromžia televízni diváci, ktorým je postava Katky mimoriadne nesympatická. 

Nuž a komentárov neušetrili ani herca Milana Ondríka. „Milana Ondríka mám veľmi rád ako herca. Vždy zahrá svoju rolu tak presvedčivo, že je to až neskutočné. Tu ho začínam normálne nenávidieť. Až mám obavy, ako zahrá Mikiho Černáka v novom filme," myslí si Rado. „Ježiš, ten Ondrík mi je tak neskutočne odporný, že až. Výborne to hrá," myslí si ďalšia diváčka. 

A čo vy, taktiež sú pre vás herecké výkony hlavných protagonisov také presvedčivé, že vo vás vzbudzujú zlosť a hnev? 

Diváci Markízy sa rozvášnili:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: ZradaKlára IssováMilan OndríkKristína Sisková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu