Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Maštalír odchádza, ale... TOTO budú NOVÉ hviezdy seriálu Dunaj: Ponuku prijal aj známy český herec!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Len nedávno vyšlo najavo, že čo sa týka seriálu Dunaj, k vašim službám, Tomáš Maštalír definitívne nebude súčasťou tretej série, ktorá sa už pripravuje. Nuž, netreba dodávať, že fanúšikovia zostali mimoriadne sklamaní. Avšak, s nepríjemným prekvapením prišli aj dobré správy... Herecký ansábel doplnia nové populárne tváre!

„Je pravda, že Tomáš Maštalír sa v novej sérii neobjaví. Leopold Kučera, ktorého stvárňuje, odíde na liečenie. To však neznamená, že zo seriálu definitívne odchádza. Osud jeho postavy zostáva otvorený. Diváci sa však od jesene môžu tešiť na Tomáša Maštalíra v TV Markíza v novej sérii Pána profesora, kde stvárňuje hlavnú úlohu," informoval denník Pluska.sk.

Maštalír odchádza, ale... TOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

To, že seriálový Leo si dáva s projektom pauzu, síce divákov poriadne zamrzelo, no Markíza prišla s novinkami, ktoré fanúšikov určite potešia. A síce, že do seriálu Dunaj pribudnú nové postavy, ktoré stvárnia obľúbení herci. Konkrétne ide o Janku Kolvalčíkovú - populárnu a vtipnú umelkyňu, ktorá dokonca vyhrala aj poslednú sériu Let's dance. No a výraznú úlohu dostane i jedna česká hviezda - Jan Révai. 

Maštalír odchádza, ale... TOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

„Teší nás, že si diváci obľúbili seriál Dunaj, k vašim službám. Vnímame to aj počas letnej pauzy, kedy dostávame množstvo otázok týkajúcich sa novej série. Fanúšikov seriálu čaká niekoľko noviniek. Do deja vstúpia nové postavy, ktoré významne zamiešajú kartami, diváci sa môžu tešiť na nové zaujímavé exteriéry a v neposlednom rade prekvapivé zápletky a zvraty. Herecký súbor doplnia napríklad divákmi obľúbená Janka Kovalčiková alebo charizmatický český herec Jan Révai,“ prezradila televízia Markíza na svojom webe markiza.sk. Nuž, rozhodne sa máme na čo tešiť! 

Maštalír odchádza, ale... TOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Viac o téme: Tomáš MaštalírJanka KovalčíkováDunaj k vašim službámJan Révai
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu