Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prvá RIVALITA v Let's Dance: Martin Novák uzavrel stávku s Ďuricom... Uff, TOTO by ste nechceli!

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA - Uuuu, tak toto bude naozaj husté! Televízia Markíza už prezradila niekoľko celebritných mien, ktoré sa postavia na parket v tohtoročnej sérii Let's dance. Medzi známymi mužmi zahviezdia aj futbalista Ján Ďurica a šéfkuchár Martin Novák. No a práve títo dvaja páni uzavreli drsnú stávku!

Priateľská rivalita medzi mužmi v súťažiach naberá na obrátkach. Kým v poslednom ročníku Let's dance sa neustále doťahovali Marián Gáborík a Boris Valábik, v nadchádzajúcej sezóne zrejme môžeme takéto vtípky očakávať od dvojice v zložení Ján Ďurica a Martin Novák. Dôkazom toho je aj skutočnosť, že známy šéfkuchár prezradil, že už stihli uzatvoriť stávku. 

Kulinársky guru o sebe hovorí, že je veľmi súťaživý a rozhodne to chce v šou dotiahnuť čo najďalej. S futbalistom sa teda dohodol, že ten, ktorý vypadne prvý, bude musieť pristúpiť na úlohu, ktorú mu vyberie ten druhý. A Martin už presne vie, čo chce od Ďuricu v prípade, že sa s Let's dance rozlúči skôr ako on. 

Prvá RIVALITA v Let's
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž, športovec sa bude musieť snažiť. V prípade, že ho Martin porazí, ho čaká poriadne špinavá robota. A to doslova. Ďuricovi oznámil, že... „Keď vypadneš skôr ty, pôjdeš ku mne do kuchyne na jeden deň. Umývať hrnce, šúpať zeleninu a čokoľvek čo bude treba. Takže dúfam, že vyhrám," prezradil Martin v rozhovore pre markiza.sk 

Na jednej strane je teda stávka uzatvorená, na druhej sa môžeme tešiť na to, čo si na Nováka vymyslí Ján Ďurica. Ak vás zaujímajú ďalšie pikošky z rozhovoru s Martinom, dozviete sa ich vo videu nižšie.

Viac o téme: Let's danceJán ĎuricaMartin Novák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu