Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Markíza to konečne ODHALILA: TOTO je dátum ŠTARTU Ruže pre nevestu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - A je to tu! Pred niekoľkými týždňami Markíza prezradila, kto bude tohtoročnou ústrednou postavou šou Ruža pre nevestu. Televízia ukázala nedočkavým divákom budúceho "ženícha" Radka Urbanyaka, no fanúšikovia čakali už len na dve veci - identity nádejných neviest a dátum, kedy to celé konečne odštartuje...

Toho, že diváci sa na novú "Ružu" mimoriadne tešia, je si vedomé aj vedenie Markízy. A zrejme to bude dôvodom, prečo s novými informáciami "neotáľajú".

„Ruža pre nevestu si minulý rok doslova podmanila najmä mladšiu cieľovú skupinu, absolútne fantasticky si počínala na Voyo, kde dosahovala výkonnosť na úrovni najobľúbenejších reality šou, a aj v lineárnom vysielaní jej sledovanosť postupne rástla. Preto sme sa rozhodli našu naozaj pestrú a bohatú jarnú programovú ponuku obohatiť aj o pokračovanie tohto formátu. Diváci a diváčky sa môžu tešiť na nové prostredie exotickej Srí Lanky, ktoré skvelo dotvorí celkovú atmosféru šou. Ani tento rok nebude núdza o intrigy, emócie či lásku na prvý pohľad," povedala pre web markiza.sk Silvia Majeská - programová riaditeľka skupiny Markíza.

Markíza to konečne ODHALILA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Na dlhodobý vzťah som ešte nenašiel tú pravú. Všetok svoj čas venujem práci, ktorá je pre mňa prioritou, a tak aj celú pozornosť sústredím tam. Bol som v štádiu života, kedy som si samotu užíval a vyhovovalo mi to. Cítim však, že možno už prišiel ten pravý čas aj na lásku. Tak uvidíme, či stretnem tú pravú,“ prezradil televízny ženích Radko, ktorý už čoskoro zažije svoju veľkú premiéru. 

Nuž a tá nás čaká už zakrátko. Ak ste čakali na dátum, kedy to konečne odštartuje, máte sa na čo tešiť. Nová Ruža pre nevestu začne už onedlho. Do svojich kalendárov si zaznačte dátum 8. marec 2024 a o 20:30 si na obrazovkých nalaďte televíziu Markíza. Tak čo, tiež sa uť neviete dočkať?

Markíza to konečne ODHALILA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Ruža pre nevestu 2Ruža pre nevestu Radek Urbanyak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu