Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Obľúbená postava z Mamy na prenájom DOSTALA VÝPOVEĎ: Čo s ňou bude ďalej?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto nikto nečakal! Ak patríte medzi fanúšikov seriálu Mama na prenájom, medzi vaše obľúbené postavy určite patrí aj sympatická recepčná Lenka (Diana Ristová). Tú ale podľa všetkého čaká mimoriadne náročné obdobie. Akoby toho už beztak na svojich pleciach nemala dosť... Dostala výpoveď!

Seriálová Lenka aktuálne prežíva skutočne náročné obdobie. Keďže jej priateľ Boris mal nehodu a je zdravotne indisponovaný, musí sa o neho takmer neustále starať. A práve to je dôvodom, prečo začala zanedbávať prácu a jej dochádzka nebola práve ukážková. To už poriadne nahnevalo neempatickú riaditeľku Evu, ktorá urobila radikálny krok. 

Rozhodla sa dať Lenke výpoveď. Netreba dodávať, že brunetka to neniesla práve ľahko a hoci sa snažila riaditeľku presvedčiť, aby sa dohodli, nepohla s ňou. Lenke sa ale dostalo nečakanej pomoci, Prihovorila sa za ňu Lucia, ktorá je, rovnako ako Boris, spolumajiteľkou kliniky. Na Evu poriadne zatlačila a hoci Luciu vyhodila z kancelárie, začala nad svojím rozhodnutím znova premýšľať. 

Obľúbená postava z Mamy
Zobraziť galériu (3)

Napokon vyrukovala s tým, že Lenke dá predsa len ešte jednu šancu. Pre jej opätovný nástup však stanovila celkom drsné podmienky, ktoré ešte poriadne zamotajú dej. Lenka totiž musela začať okamžite pracovať, a tak nestihla stretnutie s Naďou, ktorej mala pomôcť s výberom svadobných šiat.

No a čo sa týka Nadinej svadby s Martinom, pre Lenku to predstavuje ďalší obrovský problém. Eva totiž žiada, aby Lenka až do odvolania pracovala aj v soboty a vôbec ju nezaujíma, že v tom pripade sa nebude môcť zúčastniť na svadbe svojej najlepšej kamarátky. 

Ako to dopadne a či Lenka ponuku príjme sa dozvieme už v ďalšej časti! 

Obľúbená postava z Mamy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: LenkaDiana RistováMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu