Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

ŠIALENÉ príhody Anky Šiškovej: Zrážka s LOĎOU a… Mohla TOTO povedať POLICAJTOM?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V sobotu 2. decembra o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej súťažno-zábavnej relácie Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom. V štúdiu si tentokrát svoje znalosti o ľudskom tele preverí štvorica zaujímavých hostí. Súťažiť budú herečka Anna Šišková s prvým slovenským kozmonautom Ivanom Bellom proti hereckému tandemu Jane Kolesárovej a Vladimírovi Kobielskemu... Opäť nebude núdza o zaujímavé historky zo života, no a počas tejto epizódy jednoznačne vedú tie, ktoré sa týkajú Anky Šiškovej!

V úvode Ivan Bella skonštatoval, že jeho telo fungovalo oveľa lepšie pred letom do vesmíru ako dnes, a kým vtedy si so svojim telom mohol robiť čo chcel, teraz po 25 rokoch je rád, keď si s ním telo ešte nerobí čo chce ono. Anka Šišková vyjadrila obavu, či by prežila let do vesmíru, hoci prežila zrážku s loďou.

ŠIALENE príhody Anky Šiškovej: Zrážka s LOĎOU a… Mohla TOTO povedať POLICAJTOM? (Zdroj: RTVS)

Porozprávala o tom, ako sa počas leta v Chorvátsku pri plávaní pod vodou zrazu ocitla pod loďou, hoci sama pred tým varovala ostatných. A pri vynáraní z vody si doslova treskla hlavu o loď. Okrem obrovskej hrče mala celú hlavu od modrej farby, ktorou bola natretá loď.

ŠIALENÉ príhody Anky Šiškovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Reakcia Chorváta, od ktorého čakal ospravedlnenie, ju totálne dostala. Viac sa dozviete vo videu, kde vyšlo najavo aj to, že sama Anka Šišková má za sebou príhodu, kedy jej oľutovanie toho, čo spravila, veľmi nevyšlo. Vladimír Kobielsky na ňu bonzol, že pri policajnej kontrole... Uch, tak TOTO je gól! 

ŠIALENÉ príhody Anky Šiškovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Anna ŠiškováZáhady tela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu