Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Slovenský spevák o boji s ALKOHOLOM: Nejedol aj TRI DNI... Koncerty hrávali OPITÍ!

Braňo Jobus
Braňo Jobus (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Televízny dokument Opri sa o mňa sa venuje celospoločenským témam a ľuďom, ktorí prežili zlomové situácie a museli v sebe nájsť silu a aj odvahu vykročiť na novú cestu. Či už sa stretli s nenávisťou, zasiahlo do ich života a kariéry rodičovstvo, závislosti alebo sa stretli s násilím, nečakanými chorobami a úmrtiami, ich životný príbeh je inšpiratívny a nájdu sa v ňom aj mnohí diváci.

V ôsmej epizóde relácie Opri sa o mňa sa pozrieme na príbeh speváka, hudobníka a spisovateľa Branislava Jobusa. Ten otvára svoj príbeh o boji s alkoholom, ktorý bol súčasťou jeho života od detstva. 

Braňo Jobus prestal piť alkohol pred 19-timi rokmi a ani raz nemal zaváhanie, lebo sa mu tak strašne páči slobodný život. Najsilnejšia droga je podľa neho sloboda. Ako sám hovorí, až keď začal abstinovať, začal si plniť sny, všetko po čom túžil a naozaj mu to vo veľkej miere aj vyšlo. Multitalentovaný umelec sa venuje nielen hudbe a koncertom, ale napísal aj 22 kníh, je vášnivý cestovateľ a v súčasnosti môžu jeho hru Muflón Ancijáš vidieť aj návštevníci Slovenského národného divadla.

Braňova druhá žena Lenka, ktorá s ním žije doteraz, prezradila aj to, prečo sa rozhodla ísť do vzťahu s o 20 rokov starším mužom. Aké boli jej dôvody, sa dozviete v ukážke, no nenechajte si ujsť celý dokument Opri sa o mňa a nájdite inšpiráciu v silnom príbehu, ako nájsť odvahu a vykročiť na novú cestu v nedeľu večer o 21.30 na Jednotke!

Jobus (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: AlkoholRTVSBraňo JobusOpri sa o mňa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu