Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Martina Nováka takmer TRAFIL ŠĽAK: Zamestnanci sa mu SŤAŽOVALI... Šéfkuchár musel vytiahnuť vlastnú PEŇAŽENKU!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV Markíza)

HUMENNÉ - Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká tretia epizóda šou Na nože. Šéfkuchár Martin Novák sa tentokrát vyberie do Humenného, kde sa pokúsi zachrániť tamojšiu piváreň. Nuž a ako to už býva zvykom, opäť sa stane niečo, čo ho totálne zaskočí a zároveň aj poriadne rozčúli!

Prevádzku v Humennom vedú dvaja spolumajitelia - Janka, ktorá sa zároveň aj obracia v kuchyni a podľa všetkého dosť svojský Andrej. Medzi ním a jeho obchodnou partnerkou to slušne škrípe, no výhrady voči nemu majú i zamestnanci. Za najväčší problém pokladajú spôsob jeho komunikácie, no to ani zďaleka nie je všetko. 

Martina Nováka takmer TRAFIL
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hneď v úvode svojho "zásahu" sa Martin Novák dozvie, že zamestnanci sa v podniku nestravujú. Nie preto, žeby nechceli... Majiteľ im skrátka jedlo neposkytuje, a tak sa musí každý z nich zariadiť po svojom. Slovenský "gastro guru" čašnikoví okamžite vysvetlil, že má na preplatené jedlo v práci nárok. „No a keď som tu 15 hodín," zúfal čašník. „Tak na dve teplé jedlá. No. A nič?" pýtal sa Novák, ktorý bol v totálnom šoku. 

„Ty vole. Toto je celkom divočina, nie? Spokojný zamestnanec - dobrý zamestnanec. Toto Andrej odo mňa dostane kefu," hneval sa. Celá situácia napokon vyústila do toho, že Martin vytiahol vlastnú peňaženku a prítomnému personálu kúpil jedlo podľa ich výberu. Samozrejme, z úplne iného podniku ako ten, v ktorom pracujú. „Zavolajte mi šéfina na chvíľu," požiada čašníkov a spolumajiteľovi Andrejovi následne začne "čistiť žalúdok". „Zamestnancov si treba vážiť," povie mu v úvode, no a potom mu celkom slušne naloží. 

Ako to celé dopadne si môžete pozrieť už dnes večer o 20:30 v relácii Na nože! 

Martina Nováka takmer TRAFIL
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Na nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu