Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Brutálne SEXI Milan Ondrík: Svaly ako Rambo, ale... Jejda, čo ten knírek?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Herec Milan Ondrík je mimoriadne úspešný herec, no na televíznych obrazovkách sa neobjavuje až tak často, ako by si mnohí diváci priali. Naposledy zahviezdil v jojkárskom seriáli Iveta, kde síce podal skvelý výkon, ale kvôli povahe svojej postavy Adriána fanúšikom rozhodne neprišiel ako idol ženských sŕdc, ktorým odjakživa bol. Lenže teraz... Fúúú!

Trojnásobný otecko na svojom profile na Facebooku zverejnil fotky z tréningov vo fitku. V súkromí sa totiž aktívne venuje športu a dbá na to, aby jeho figúra vyzerala čo najlepšie. Herec na fotkách cvičí len vo voľnom tielku, vďaka ktorému sa jeho fanúšičkám naskytuje horúci pohľad na poriadne vyrysované svaly, ktoré mu môže závidieť nejeden kolega či mladší športovec. 

Milan Ondrík s manželkou
Zobraziť galériu (2)
Milan Ondrík s manželkou  (Zdroj: Vlado Anjel)

Jediné, čo sexi zábery tak trochu narúša, sú fúzy, na ktoré u neho nie sme až tak zvyknutý a pridávajú mu na veku, no je možné, že si ich necháva narásť práve kvôli nejakej hereckej úlohe. Každopádne... Pozrite sa na to. Dámy, nezastavuje sa vám srdce pri pohľade na to vymakané telo?

Viac o téme: Milan OndríkIveta
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu